Produse Universal

org:/banners product categories/themes/Universal-banner.jpg

Ghivecele Universal sunt atractive datorita finisarii cu smalt. Sunt perfecte atat pentru interior cat si pentru exterior. Se muta usor pentru ca sunt fabricate din plastic. Sistemul incorporat de drenare a apei va ajuta sa ingrijiti plantele mai usor. Luati loc si bucurati-va de verdeata din jur!

Aranjeaza dupa
1 - 3 din 3 Produse
Arata   rezultate pe pagina
GHIVECI ROTO UNIVERSAL - ROZ

277,90 lei

GHIVECI ROTO UNIVERSAL - CREM

299,50 lei

GHIVECI ROTO UNIVERSAL - ROZ

de la 173,90 lei

Ghivecele Universal – vesele, colorate, eficiente

Gradina dvs. are nevoie de atentie si de dragoste. Atunci cand orice colt este amenajat cu drag si cu stil, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la stil. Este evident ca va va reprezenta. Daca doriti sa alegeti numai accesorii de gradina care se potrivesc stilului dvs., atunci ghivecele Universal reprezinta o idee buna.

Create din plastic, ele sunt foarte usoare, asa ca e simplu sa le mutati atunci cand aveti nevoie. Au un sistem incorporat de drenare a apei, o inovatie ce va asigura ca plantele nu vor avea de suferit de pe urma excesului de apa. Se livreaza intr-o varietate de forme, dimensiuni si de culori, astfel incat sunt perfecte pentru orice spatiu si orice stil.

Cat priveste plantele pe care le puteti planta in aceste ghivece, nu trebuie decat sa va folositi imaginatia. Alegeti un ghiveci roto-universal roz pentru a marca momentul vesel al reintoarcerii la viata a naturii.

Ghivecele roto-universal rotunde pot sa fie folosite si ca boluri pentru fructe, creand astfel zone interesante in casa dvs. Puteti sa le folositi pentru a planta azalee, plante de interior exotice sau pentru a crea aranjamente speciale cu mai multe tipuri de plante.

Ghivecele roto-universal crem va trezesc imaginatia si va invita sa va creati spatiul de interior visat. Datorita culorii neutre, ele se preteaza la a fi folosite impreuna cu o multime de flori colorate. Va sugeram trandafirii de ghiveci, soiuri aparte ce se disting prin culoare si eleganta, trandafirii curgatori, pentru un plus de stil pe terasa dvs sau Calathea – o floare deosebita care te umple de energie.

Puteti sa alegeti mai multe ghivece in diferite culori, dar de aceeasi dimensiune, pentru a pastra simetria vizuala. Daca iubiti culorile, va puteti inconjura de ghivece in felurite culori ce gazduiesc o mare varietate de flori. Astfel veti dobandi un stil ecletic ce o sa va umple de energie in fiecare zi. Puteti alege sa plasati ghivecele pe un suport sau direct pe pardoseala – oricum ar fi, acestea vor arata intotdeauna foarte bine la dvs. acasa sau in gradina.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei