Lista de preturi

min. lei
max. lei

Containere si pubele

Intr-o gradina e mereu ceva de facut, asa ca e bine sa stiti cum sa strangeti lucrurile nedorite. Pubelele si containerele din colectia PB trebuie sa fie integrate in stilul in care v-ati decorat gradina, pentru consecventa si eleganta. Asadar va propunem o serie de accesorii irezistibile: stickere pentru containere si pubele, astfel incat toate sa arate minunat! Alegeti din oferta Bakker stickerul dorit.

Aranjeaza dupa
1 - 17 din 17 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Sticker pentru container - Vaca

79,90 lei

Sticker pentru container cu decor cu iedera

79,90 lei

Sticker pentru container cu decor cu maci

79,90 lei

Sticker Pisica de aplicat pe container

79,90 lei

Sticker pentru container cu decor floarea soarelui

69,90 lei

Sticker pentru container cu margarete Shasta

lei69,90 58,90 lei

Sticker pentru container cu decor cu levantica

79,90 lei

Sticker pentru container - Vaca in iarba

79,90 lei

Sticker pentru container - Vaca

79,90 lei

Sticker pentru container cu decor de gradina

lei79,90 67,90 lei

Sticker pentru container cu decor de gradina

lei79,90 67,90 lei

Sticker pentru container cu decor de gradina

lei79,90 67,90 lei

Sticker container "Nostalgic Garden"

lei79,90 51,50 lei

Sticker container Buddha

68,50 lei

Sticker container - Gradina englezeasca

68,50 lei

Sticker container cu pisica

68,50 lei

Sticker container cu trandafiri

68,50 lei

Decoratiuni pentru containere si pubele

O sa va dati seama repede ca aveti nevoie in gradina dvs. de containere si pubele. Acestea sunt indispensabile atunci cand trebuie sa faceti ordine in gradina sau pe terasa, mai cu seama daca va ganditi ca exista o multime de lucruri ce vor trebui stranse, aruncate sau reciclate. Totusi, daca achizitionati un container sau o pubela, nu inseamna ca ele nu trebuie sa se potriveasca cu restul gradinii. E important sa stiti ca toate accesoriile din gradina vorbesc despre dvs.

Acum nu mai trebuie sa va faceti griji ca aspectul gradinii dvs. o sa fie stricat de pubele si containere gri sau verzi, terne, lipsite de personalitate. Avem o multime de stickere interesante si amuzante, care pot da o alta viata containerelor si pubelelor dvs.

Stickerele se aplica foarte usor. In fapt, pachetul va sosi la dvs. cu instructiuni clare de aplicare. Va trebui sa curatati foarte bine suprafata pe care vreti sa le aplicati si sa asteptati sa se usuce. Apoi veti dezlipi cu grija stickerele si le veti lipi cu grija, sa nu faca bule, pe suprafata dorita.

Stickerele se aplica rapid si sunt foarte rezistente in timp. Se curata la fel de simplu, nu aveti nevoie decat de apa si o carpa curata. Veti fi surprinsi cat de bine va arata gradina dvs. si ce diferenta majora poate sa faca un lucru ce initial pare marunt si fara importanta.

Stickerele adezive pentru containere si pubele reprezinta o inovatie in domeniul accesoriilor de gradinarit pe care specialistii Bakker le recomanda cu incredere. Ele pot fi utilizate si pentru a fi facute cadou. Puteti achizitona un singur model sau mai multe, in functie de cate pubele sau containere aveti, sau de cat de des doriti sa le schimbati. Alegeti o metoda simpla si eficienta de a da o viata noua unor obiecte ce pana acum erau anonime in gradina dvs.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei