Iazuri

org:/vijverheader.jpg

Un iaz atragator reprezinta un element interesant in gradina. Aici gasiti o multime de articole care sa va ajuta sa pastrati iazul sanatos si frumos. Gama de produse se intinde de la pompe si pana la hrana pentru pesti.

Aranjeaza dupa
1 - 3 din 3 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Tablete anti-alge + Dozator

101,90 lei

TABLETE ANTI-ALGE

97,90 lei

Castor plutitor

68,90 lei

De ce un iaz in gradina

Iazul din gradina poate spune multe despre dvs. El este insemnul elegantei si al prestantei, este acel ultim accesoriu definitoriu al unui spatiu de exterior si poate transforma un spatiu frumos intr-unul superb. Desi ingrijirea unui iaz poate sa insemne o investitie insemnata ca timp, efectul final va fi cu siguranta unul ce va merita orice fel de efort. Cu oferta noastra de produse pentru iazuri, acest efort va fi redus la minim.

Cum construim un iaz de gradina

Pentru a constri un iaz de gradina aveti nevoie de spatiu si de material izolant care ajuta ca apa sa nu se infiltreze in sol. Un astfel de material izolant ar fi un bazin pre-confectionat din plastic sau fibra de sticla sau o folie PVC sau cauciuc care permite constructia unui iaz dupa propriile dorinte. Puteti alege sa sapati un iaz clasic sau unul in trepte – dupa propriile planuri sau in functie de propriile gusturi. Saparea in trepte va permite sa va jucati putin mai mult cu plantele pe care doriti sa le cresteti in iaz. Desigur, pentru construirea unui iaz in gradina se recomanda un plan de executie si ghid specializat, astfel incat noua noastra achizitie sa fie cat mai sigura.

Cum amenajati un iaz

In primul rand, va trebui sa amenajati marginile iazului. Acest lucru se face in armonie cu felul in care este amenajat restul gradinii. Marginile pot sa fie din lemn sau din piatra, ornate sau nu cu alte plante si elemente decorative. Apoi trebuie sa aveti grija sa nu se formeze algele inestetice. Pentru aceasta va propunem utilizarea a 4 comprimate ce elimina algele existente si previne formarea altora. Produsul este ficient pentru mai multe tipuri de alge (verzi, sedimentare etc.). Dozatorul care ajuta la distribuirea lor optima pe suprafata apei este acum gratuit. Pentru decorarea unui iaz, o insula plutitoare este de mare efect si foarte eleganta. Insulita propusa de noi are 24x24cm si poate fi manata de vant. Plantele acvatice care populeaza insulita sunt rezistente si nepretentioase. Se livreaza impreuna cu Iris laevigata albastru, Acorus gramineus ”Ogon” si Lysimachia nummularia. Una din cele mai populare plante folosite pentru popularea unui iaz este nufarul. Nufarul "Attraction" are flori mari, de culoare rosu inchis, cu centrul galben. Florile au un parfum discret si pot fi folosite chiar si in buchete. Cu florile lor de o frumusete maiestuoasa, nuferii sunt cu siguranta reginele plantelor acvatice. Ei trebuie intotdeauna plantati sub apa. Aceasta varietate este potrivita pentru iazuri cu o adancime de 10-60 cm.
 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei