Lista de preturi

min. lei
max. lei

Ingrasamant organic

Ingrasamintele organice sunt obtinute din ingrediente animale sau vegetale. Au avantajul ca nutrimentele sunt eliberate gradual pe o perioada lunga de timp si permit o crestere echilibrata a plantelor. Ele nu afecteaza vietatile care populeaza solul gradinii in mod normal si sunt prietenoase cu mediul. Alegeti-va ingrasamintele organice de mai jos.

Aranjeaza dupa
1 - 8 din 8 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Ingrasamant organic pentru trandafiri

36,90 lei

Ingrasamant pentru citrice

24,90 lei

Ingrasamant granulat
30% REDUCERE

de la 59,90 lei

Ingrasamant organic Bakker pentru capsuni

36,90 lei

Oxid de calciu granule

36,90 lei

Ingrasamant Bakker pentru inflorire

36,90 lei

Ingrasamant organic pentru fructe

36,90 lei

Ingrasamant Bakker pentru rosii - 1,5kg

36,90 lei

De ce sa alegem ingrasaminte organice

Ingrasamintele organice sunt cele care va ajuta cel mai mult sa aveti gradina pe care o doriti. Ele ajuta in mod natural plantele sa creasca si sa se dezvolte, sa fie mai sanatoase si sa nu dezvolte boli. Stim cat de important este ca gradina pe care ati ingrijit-o cu drag sa aiba plante sanatoase si sa arate mereu excelent. Ingrasamintele organice sunt prietenoase cu mediul, nu contribuie la poluarea chimica si nu afecteaza negativ vietatile din sol.

In oferta Bakker veti intalni mai multe tipuri de ingrasamant, in functie de plantele pe care le aveti. Avem ingrasamant special pentru inflorire, care ajuta ca plantele dvs. sa fie mereu bogate in flori, de aceea este foarte potrivit pentru florile de vara, si aici amintim muscatele si fuchsiile.

In oferta noastra veti intalni si un ingrasamant special dedicat trandafirilor. Acesta respecta necesarul de minerale al trandafirilor si ii ajuta sa fie sanatosi si bogat infloriti.

Si pentru pomii si arbustii fructiferi avem solutii dedicate. Substantele din ingrasamintele organice pentru fructe ajuta pomii fructiferi sa isi primeasca necesarul de minerale pentru a se dezvolta armonios si pentru a da roade din belsug.

Avem si un ingrasamant special pentru rosii deoarece plantele obtinute din seminte au nevoie de mult potasiu pentru a se dezvolta armonios.

Va oferim si ingrasamant granulat obtinut din balega de vaca care este foarte sanatos pentru orice planta. Balega de vaca este cunoscuta si folosita drept ingrasamant de multi ani, iar tehnologia prezenta acum permite utilizarea ei la maxim. Ea este comprimata in granule si o cantitate de 5 kilograme de astfel de ingrasamant ajung pentru fertilizarea a 50 de metri patrati.

Nu ratati ocazia de a le oferi plantelor si florilor dvs. ingrijirea de care au nevoie si sprijiniti-le cresterea si dezvoltarea cu astfel de substante nutritive.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei