Alte statui de gradina

Statuile de gradina sunt elemente cruciale in decorul unui spatiu exterior. Sunt acele elemente care pot fi schimbate sezonier, pentru un look mereu proaspat al gradinii dvs., acele detalii care dau viata unui spatiu. Ele sunt elemente decorative care pot sa fie mutate cu usurinta din loc in loc pentru a marca spatiul si a-l transforma intr-unul special. Alegeti chiar acum statuile de gradina preferate din oferta Bakker! Gradina dvs. va va multumi.

Aranjeaza dupa
1 - 2 din 2 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Moara de apa

86,90 lei

Lampa solara pagoda

79,50 lei

Statui deosebite pentru gradini frumoase

Atunci cand va creati spatiul dorit in casa dvs, bineinteles ca acordati o mare atentie nu doar mobilierului, ci si micilor detalii cum ar fi accesoriile si decoratiunile care sa va puna un zambet pe buze. Ele va fac sa va simtiti acasa si va asigura ca aveti un camin care va reprezinta.

Tocmai de aceea acest comportament trebuie extins si in gradina, terasa sau balconul dvs. Spatiul de exterior este unul foarte important, iar modul in care acesta va reprezinta va poate influenta starea de spirit intr-o mare masura.

Un designer al spatiilor de exterior va poate asigura de faptul ca nu va trebuie decat putina imaginatie pentru a avea gradina dorita. In oferta Bakker veti intalni o multime de accesorii si decoratiuni care va ajuta sa amenajati spatiul visat: gasiti surse de lumina, pitici de gradina, plante artificiale, ghivece si altele. In oferta noastra, un loc de cinste este ocupat de statuile de gradina.

Statuile de gradina din oferta Bakker se preteaza oricarui decor si sigur va vor inveseli. Sunt amuzante, rezistente si confera personalitate spatiului, oricat de mare sau mic este el.

Printre produsele noastre se remarca pagoda ornamentala, o constructie interesanta din plastic rezistent ce va asigura un look de inspiratie asiatica in gradina dvs. Datorita materialului din care este construita, pagoda poate fi mutata cu usurinta in alt loc.

De asemenea, si moara de apa este un exemplu de statuie de gradina ce va ajuta sa aveti un spatiu stilat si special. Moara este construita din piatra artificiala, deosebit de rezistenta, si are inclusa si o pompa.

Pietrele decorative cu fete imprimate reprezinta o solutie inovativa de a obtine un spatiu vesel si nonconformist. Ele pot sa fie amplasate oriunde, in functie de spatiul de care dispuneti si de preferintele dvs. Setul contine doua elemente decorative din piatra artificiala.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei