Culoare

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Statui cu lampa solara

Aceste statui de gradina deosebite sunt unice, datorita sistemului de iluminat pe baza de lumina solara. Vor arata extraordinar in gradina, curte sau pe terasa, putand fi admirate atat ziua, cat si noaptea. Bateriile se incarca in timpul zilei, iar sistemul de iluminat va pornind automat la asfintit si va ilumina feeric statuia.

Aranjeaza dupa
1 - 20 din 20 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Lampi solare cu pasarele

39,90 lei

Lampa solara cu cocos "Tiffany"

74,50 lei

STATUIE DE GRADINA 'ADRIANA'

299,00 lei

STATUIE DE GRADINA 'REGINA'

349,00 lei

STATUIE DE GRADINA 'OTGERA'

349,00 lei

Lampa solara veverita

64,50 lei

Lampa solara cu pitici

99,50 lei

Set de 3 pitici veseli de gradina cu baterii solare

47,90 lei

Lampa solara cu fata si baiat

89,50 lei

Masina solara cu pitic

88,50 lei

Cartita solara

74,50 lei

Gaina cu lampa solara

lei99,90 84,90 lei

Lampi solare cu veverite - set de 3

39,90 lei

Lampi solare cocos si gaina

86,50 lei

3 lampi solare cu catei care latra

de la 42,50 lei

LAMPA SOLARA GLOB CU BUFNITA

74,50 lei

Lampa solara cu gaina

49,90 lei

Lampa solara cu pasarele

59,90 lei

Lampa solara cu pasare "Tiffany"

88,50 lei

Lampa solara cu bufnita

92,50 lei

Statuile cu lampa solara

Fiecare dintre dvs. isi doreste desigur sa aiba parte de o gradina deosebita. De aceea alegeti cu grija plantele si accesoriile decorative din gradina dvs.. V-ati gandit insa ca decoratiunile dvs. pot sa fie si extrem de utile? Imbinand functia practica si cea estetica, statuile cu lampa solara reprezinta solutia ideala pentru cei in cautare de variante alternative de iluminare, care sa ajute natura si sa faca economie de energie electrica.

Lampile solare cu care sunt dotate aceste lampi functioneaza pe baza incarcarii cu energie solara. Astfel, nu trebuie sa cheltuiti bani pe energie electrica si nici pe baterii. Bateriile se incarca in timpul zilei si pornesc automat seara, atunci cand minunatele statui sunt luminate intr-un mod deosebit.

Aceste lampi solare atasate statuilor sunt minunate si pe timp de zi. Statuile sunt realizate din materiale moderne, de inalta calitate, ce permite ca ele sa reziste in timp. In plus, materialele din care sunt construite asigura faptul ca aceste statui pot sa fie mutate cu usurinta atunci cand aveti nevoie.

Nu ratati ocazia de a avea o gradina plina de accesorii atat utile, cat si deosebite ca look. In oferta noastra sigur veti gasi elemente decorative care sa va inspire si care sa va ajute sa obtineti look-ul dorit.

Statuile de gradina sunt printre cele mai populare accesorii si decoratiuni, si tocmai de aceea noi va oferim o gama larga de astfel de obiecte care sa va inspire si sa va ajute – statuete in forma de animale, statuete clasice, pitici de gradina si asa mai departe. Iar daca doriti lampi solare de sine statatoare, care sa nu fie atasate statuilor, sigur veti gasi o varianta care sa va incante in oferta noastra. Indrazniti sa cereti mai mult de la gradina dvs., de la spatiul magic in care va relaxati si in care va permiteti sa fiti in largul dvs. Investiti in aspectul ei si puneti in valoare plantele si florile de care aveti grija cu dedicatie de la sezon la sezon.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei