Lista de preturi

min. lei
max. lei

Unelte pentru udare

org:/gereedschapheaders_bewatering.jpg

Gradina dvs. va avea nevoie de udare in perioadele secetoase. Trebuie sa retineti insa ca prea multa apa este daunatoare. Iata mai jos solutiile de udare pe care vi le propunem.

Aranjeaza dupa
1 - 12 din 12 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Pocket Hose Furtun flexibil pentru gradina

de la 79,90 lei

POMPA CU PRESIUNE

92,90 lei

Temporizator distributie apa

263,90 lei

Tambur automat cu 10 m de furtun si set de udare

de la 739,90 lei

Pulverizator cu 5 setari

73,90 lei

Tambur compact cu 25 m de furtun si set de udare

263,90 lei

Carucior cu 20 m furtun si set de udare

237,90 lei

Aspersor rotativ

52,50 lei

Cap de pulverizare

62,90 lei

Flexi Spray

158,50 lei

Recipient pentru udare "Oase" - Verde lime

24,90 lei

Hozelock® conuri de udare (3 + 1 gratis)

96,50 lei

Unelte pentru udare

Stim cu totii cat de importanta este apa pentru viata plantelor. Fara apa, nu am mai putea vorbi de existenta unei gradini sau despre plante sanatoase. Pentru a va asigura ca aveti cele mai in forma flori si plante, este nevoie sa stiti mereu de cata apa au nevoie acestea si sa aveti acces la cele mai inovative unelte pentru udare.

Cand se uda plantele

Florile si plantele de apartament au anumite momente in care se pot uda, iar frecventa udarii depinde foarte mult de specificatiile plantei in sine. De aceea este important sa cunoasteti foarte bine speciile de plante pe care le aveti si sa stiti de cata apa au nevoie. Pe vremuri caniculare, e probabil necesar ca anumite plante sa fie udate si dimineata, si seara – dar atentie insa sa nu le udati atunci cand soarele este sus pe cer. Evitati de asemenea sa udati frunzele plantelor.

Gradina de legume si de fructe va fi aceea care va avea cea mai mare nevoie de apa, pentru ca plantele dvs sa creasca armonios si fara probleme.

Daca aveti gazon, atunci e bine sa stiti ca acesta va trebui udat in fiecare zi, timp de 20-30 de minute. Iarasi se recomanda sa evitati orele amiezii, cand soarele este cel mai puternic.Cea mai mare nevoie de apa o are gazonul dvs. imediat dupa plantarea semintelor.

Ce unelte sa alegeti pentru udarea gradinii

In oferta Bakker veti intalni accesorii utile pentru udarea gradinii dvs. Am ales produse de calitate, care va pot aduce un plus de valoare si care va pot usura considerabil munca. Alegeti din oferta noastra produse deosebite, care va pot ajuta sa aveti cea mai frumoasa gradina.

Pompa cu presiune este unul din aceste accesorii. Cu o garantie de 2 ani de zile, pompa poate sa fie utilizata in orice moment. Capacitatea maxima este de 5 litri, iar presiunea de operare este de 3 bari.

Un alt produs pe care vi-l recomandam este dozatorul de apa – o inventie utila, cu ajutorul careia veti oferi mereu plantelor dvs. exact cantitatea de apa de care acestea au nevoie. Aveti 11 setari diferite prin care puteti regla picuratorul, iar acest instrument poate sa fie utilizat si in casa, si in gradina.Alegeti cele mai bune si utile accesorii pentru udare din oferta Bakker!

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei