Lista de preturi

min. lei
max. lei

Adaptoare

org:/gereedschapheaders_quikfit.jpg

Uneltele de gradina Fiskars QuikFit sunt mai versatile datorita manerului. Practic, un singur maner se potriveste unei game intregi de unelte. Manerul cu adaptor este rezistent, practic si gata sa va faca munca mai usoara.

Aranjeaza dupa
1 - 13 din 13 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Grebla Fiskars® QuikFit

89,90 lei

Scarificator Fiskars® QuikFit

159,00 lei

Prasitoare Fiskars QuikFit

89,90 lei

Grebla pentru frunze Fiskars® QuikFit

59,90 lei

Matura de exterior Fiskars® QuikFit

112,50 lei

Scormonitor Fiskars® QuikFit

67,50 lei

Grebla pentru gazon Fiskars® QuikFit

134,90 lei

Culegator de fructe Fiskars QuikFit

125,00 lei

Maner Fiskars® QuikFit

de la 79,90 lei

Sapa Fiskars QuikFit

79,90 lei

Adaptor Fiskars® QuikFit

49,90 lei

Aerator Fiskars® QuikFit

225,00 lei

Cutit pentru terasa Fiskars® QuikFit

79,90 lei

Ingrijirea gradinii

Ingrijirea gradinii dvs. este un aspect important. Pentru a reusi sa aveti gradina pe care o doriti, este necesar sa investiti in unelte de calitate ce va fac munca mai usoara si va ajuta sa finisam mai repede anumite treburi care pot sa fie ostenitoare.

Cei ce au deja o gradina mai mare stiu de cate unelte este nevoie pentru a o ingriji. Sunt atatea unelte care va trebuie incat probabil ca ele ocupa si foarte mult loc in magazia in care le pastrati. Daca aveti nevoie de solutii alternative care sa va permita sa depozitati mai simplu uneltele de care aveti nevoie, acum le-ati gasit!

In primul rand, aveti nevoie de un adaptor universal Fiskars. Aceasta este solutia la toate problemele dvs de spatiu si de ordine. Este o unealta indispensabila ce va permite sa combinati unelte si sisteme diferite – practic, nu veti mai avea o multime de adaptoare, ci unul singur cu care veti putea sa realizati o multime de activitati.

Adaptorul din oferta Bakker se potriveste cu o multime de unelte pe care le comercializam. Una din aceste unelte este este sapa Fiskars QuikFit, ce permite indepartarea buruienilor si a plantelor nedorite. Este un accesoriu pe care orice gradinar trebuie sa il aiba.

Un alt lucru pe care trebuie sa il aveti, pentru a va face munca mai usora, este un aerator care se foloseste inainte de semanare, pentru pregatirea solului, asigurandu-va o recolta bogata.. Va puteti achizitiona din oferta Bakker un maner compatibil cu acesta.

O unealta speciala pe care tinem sa o prezentam este culegatorul de fructe Fiskars QuikFit. Dupa ce il veti achizitiona, va veti intreba cum ati gradinarit pana acum fara el. Acest obiect inovativ permite ca dvs. sa culegeti rapid si eficient toate fructele de pe ramurile greu de atins. Va recomandam acest culegator daca ati plantat in gradina pomi fructiferi si vreti sa le culegeti roadele cat mai repede.

Cu ajutorul adaptorului universal si al uneltelor Bakker, veti descoperi cu rapiditate cat de usor este sa gradinaresti atunci cand ai la indemana uneltele potrivite. Modernizati-va uneltele si bucurati-va de o gradina pe gustul dvs, pe care acum este si mai simplu sa o ingrijiti asa cum va doriti.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei