Unelte pentru taierea lemnelor

org:/gereedschapheaders_houtbewerking.jpg

Lemnele de foc va incalzesc de trei ori: atunci cand le taiati, atunci cand le pregatiti pentru foc si inca o data cand le ardeti. Lemnele de foc se lasa la uscat pentru cativa ani. Avem o gama larga de unelte pentru taierea copacilor si pregatirea lemnului de foc.

Aranjeaza dupa
1 - 4 din 4 Produse
Arata   rezultate pe pagina
FIERASTRAU ADAPTABIL PENTRU COPACI FISKARS

159,90 lei

Fierastrau Fiskars® Xtract

149,00 lei

Topor universal Fiskars® X10

249,00 lei

Fiskars ® X17 Topor pentru despicat

319,00 lei

Uneltele pentru taierea lemnelor

Daca aveti o casa care este echipata cu sobe sau semineu, stiti cat de important este sa aveti caldura provenita de la lemne. Chiar daca aveti si alte surse de caldura in casa, sa aveti ocazia de a face un foc in soba sau in semineu este un lucru minunat. In plus, lemnele sunt surse regenerabile de caldura si este foarte bine sa aveti posibilitatea de a incalzi o casa astfel, in cazul in care iarna grea face imposibila incalzirea electrica sau cu ajutorul gazelor.

Fie ca vreti doar o seara rustica, fie ca va bazati pe lemne ca sursa principala sursa de incalzire, aveti nevoie de instrumente moderne de taiere a lemnelor care or sa va usureze munca in mod substantial.

Uneltele pentru taierea lemnelor oferite de Bakker sunt unelte de inalta calitate, care va permit sa va faceti treaba mult mai eficient si mai in siguranta. Veti descoperi unelte inovative, produse din cele mai bune materiale, care rezista in timp si care va pot oferi garantia ca veti lucra in siguranta. Unele produse din aceasta oferta Bakker au garantie de pana la 10 ani – ceea ce spune multe despre inalta calitate a acestora. In oferta noastra puteti intalni produse precum un fierastrau adaptabil pentru copaci, care va ajuta sa taiati ramurile uscate ale arborilor din curtea sau gradina dvs. Fierastraul se ataseaza foarte simplu la foarfeca cu manere lungi si are un unghi de taiere ajustabil, ceea ce va ajuta sa uitati de scara si sa taiati ramurile in deplina siguranta. Produsul este fabricat din hotel dur de cea mai buna calitate.

Tot in oferta noastra puteti intalni un topor pentru despicat lemnte fabricat din materiale ce permit ca acesta sa fie foarte usor. Cu lama sa puternica si bine ascutita, toporul despica chiar si cele mai incapatnate buturugi. Acest produs are garantie 10 ani de zile.

Daca aveti nevoie de unelte care sa va ajute sa taiati lemnele sau sa le portionati, sau sa taiati cu usurinta ramurile uscate ale copacilor si pomilor din gradina dvs., puteti sa apelati cu incredere la produsele Bakker!

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei