Lista de preturi

min. lei
max. lei

Unelte pentru tundere

org:/gereedschapheaders_snoeien.jpg

Tunderea stimuleaza cresterea si inflorirea. Bakker are o gama variata de unelte care se folosesc pentru tunderea plantelor din gradina. Daca va doriti o gradina sanatoasa si atractiva an dupa an, atunci aveti nevoie de unelte robuste si bine ascutite. Avem uneltele potrivite pentru orice activitate si necesitate a gradinii dvs. Iata intreaga gama.

Aranjeaza dupa
1 - 23 din 23 Produse
Arata   rezultate pe pagina
FIERASTRAU ADAPTABIL PENTRU COPACI FISKARS

159,90 lei

FOARFECA FISKARS 'SERVO' PENTRU TAIAT IARBA

168,90 lei

Foarfeca practica pentru verdeturi

49,90 lei

Fierastrau Fiskars® Xtract

149,00 lei

FOARFECA CU MANERE LUNGI FISKARS

399,00 lei

Foarfece Fiskars SingleStep®

89,90 lei

Set Kinzo pentru tunderi

169,90 lei

Foarfeca pentru gard viu

168,90 lei

Fierastrau pliabil

157,50 lei

Foarfeca de gard viu Comfort

309,50 lei

Foarfeca de crengi telescopica

337,50 lei

Foarfeca de gradina Classic

95,90 lei

Foarfeca Comfort ajustabila

185,90 lei

Foarfeca de gradina Micro Comfort

151,90 lei

Fierastrau 300 PP

168,90 lei

Fierastrau Comfort

141,50 lei

Foarfeca pentru iarba

83,90 lei

Foarfeca rotativa pentru iarba

112,50 lei

Foarfeca nicovala Comfort

134,90 lei

Foarfeca Comfort Deluxe

241,90 lei

Foarfeca de tuns Classic

78,90 lei

Foarfeca de crengi Classic

185,90 lei

Foarfeca de gradina Comfort

123,90 lei

Cand si cum tundem pomii

Daca aveti in gradina pomi si arbusti, atunci este bine sa stiti ca acestia trebuie tunsi periodic, din mai multe motive. In cazul pomilor mai tineri, un motiv ar putea fi acela ca doriti sa le dati o anume forma, sa le formati coroana. Formarea coroanei depinde de gusturile dvs., dar si de tipul de pom si de spatiul de care dispuneti. Daca este deja formata coroana, atunci trebuie sa tundeti pomii pentru a o intretine si pentru a o mentine .

Tunderea copacilor stimuleaza cresterea crengilor si ajuta la inflorirea acestora – si, mai ales la producerea de fructe sanatoase. A ingriji un pom inseamna si a avea grija ca acesta sa fie tuns corect, iar o tundere se recomanda a se face in perioada de iarna.

Unelte pentru tunderea copacilor

Fie ca va ocupati dvs. de tunderea pomilor din gradina, fie ca veti aduce un specialist, este nevoie sa aveti uneltele potrivite. Cu uneltele potrivite pentru tunderea copacilor si pomilor fructiferi, veti lucra rapid si in siguranta. Uneltele de inalta calitate din oferta Bakker sunt create din cel mai bun otel, care va ofera siguranta ca lamele vor ramane ascutite cat mai mult timp. Investitia in unelte de calitate pentru tunderea pomilor se face o singura data, insa ea se va dovedi una foarte inspirata.

In functie de grosimea unei crengi, se va folosi fie fierastraul (daca creanga este mai groasa), fie foarfeca (daca e mai subtire). In ambele situatii, veti descoperi in oferta Bakker produse de inalta calitate, bine ascutite, cu manere ergonomice, foarte simplu de utilizat chiar si de catre gradinarii incepatori.

Idei de cadouri

Nu ratati ocazia de a va ingriji gradina cu cele mai bune unelte. Produsele specializate pentru taierea diferitelor tipuri de ramuri si de lastari, toate uneltele din oferta Bakker va garanteaza un gradinarit fara nicio grija. Ele reprezinta si o idee buna pentru un cadou cu adevarat inovativ. Puteti face o surpriza unui gradinar preocupat de ultimele noutati si ii puteti usura munca. Un cadou foarte util - produsele noastre arata grija pe care o purtati celor dragi.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei