Tunderea de vara la trandafiri


 

Trandafirii dumneavoastra vor beneficia de tunderea de vara pe care puteti s-o aplicati la jumatatea lui august. Tunderea este conditionata de vreme intr-o oarecare masura - cand noptile sunt reci, lastarii noi vor incepe sa se formeze si nu vor avea capacitatea de a mai produce flori in sezonul curent. 

Patru pasi simpli

Uitati-va la tufa dvs de trandafiri - lastarii cu flori trecute sunt cei care au crescut dupa tunderea de primavara. Verificati-i daca sunt sanatosi si puternici.

  1. Pe tulpina florala, in treimea de sus, veti gasi la plantele puternice cinci frunze, iar la cele mai slabe trei frunze. Evident, tufele cu lastari puternici vor produce mai multe flori. 
  2. Scurtati varful lastarilor cu flori trecute, in asa fel incat sa ramana cinci noduri de frunze. 
  3. In urmatoarele cateva saptamani vor aparea noi lastari de la axila frunzelor. In conditii ideale de crestere care implica temperatura, amplasament insorit si umiditate, tufa va produce un nou val de flori.

Lasati-va trandafirii sa infloreasca in aceasta vara! Puteti sa aplicati tunderi de vara la trandafirii tufosi, standard, urcatori sau de parc - bucurati-va de trandafiri infloriti abundent! Acordati-le o noua sansa!

 


Produse recomandate

Recomandare
COLECTIE TRANDAFIRI CU FLORI MARI

lei175,70 139,90 lei

Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei