Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    10 - 20 cm
    20 - 40 cm
    40 - 60 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Alti bulbi

Acesti bulbi sunt mai putin prezenti in gradinile romanesti – lucru care ii face speciali! Minunatele combinatii de culori sunt completate de formele neobisnuite ale florilor. Arata bine in borduri precum si in ghivece pe balcon sau in ghivece pentru curte. Plantati-i in grupuri mari pentru o bordura bogata. Daca sunteti in cautarea unei flori speciale, o veti gasi in aceasta categorie. Iata mai jos care sunt acesti bulbi neobisnuiti.

Aranjeaza dupa
1 - 48 din 48 Produse
Arata   rezultate pe pagina
MIX IRISI OLANDEZI

de la 39,90 lei

GHIOCEI

de la 47,50 lei

ALLIUM 'GLADIATOR'
50% REDUCERE

de la 46,90 lei

ERYTHRONIUM

54,90 lei

CHINODOXA

de la 29,90 lei

BRANDUSE GIGANT
50% REDUCERE

de la 38,90 lei

Oxalis versicolor
50% REDUCERE

de la 54,90 lei

MIX ANEMONE DE CAEN
50% REDUCERE

de la 36,90 lei

Mix Anemone

de la 29,90 lei

CICLAME

de la 34,90 lei

Crini de stepa

43,90 lei

MIX ALLIUM 'FIREWORKS'
50% REDUCERE

de la 44,90 lei

CLOPOTEI PESTRITI

de la 39,90 lei

GHIOCEI BATUTI

51,90 lei

ERANTHIS

de la 44,90 lei

VIORELE DE SIBERIA

de la 31,90 lei

MIX ZAMBILE SPANIOLE

de la 42,50 lei

Lalele regale portocalii

de la 57,90 lei

ERYTHRONIUM

33,50 lei

ANEMONE 'DE CAEN'

de la 23,90 lei

NECTAROSCORDUM

de la 29,90 lei

LALELE REGALE 'LUTEA'

de la 57,90 lei

ALBUM DE TOAMNA
50% REDUCERE

de la 38,90 lei

Camassia 'Caerulea'

de la 34,90 lei

Mix Chionodoxa
50% REDUCERE

de la 32,50 lei

MIX RANUNCULUS
50% REDUCERE

de la 37,50 lei

Rodul Pamantului - “Dragon”

Rodul pamantului (Dracunculus vulgaris) este o planta uimitoare, care cu siguranta nu va trece neobservata in gradina dvs. Pare coborata dintr-o poveste si chiar seamana cu o infricosatoare limba de dragon. Bulbul mare va produce o floare de un rosu grena, mare, foarte atragatoare, cu o bractee de culoare castanie.

Oxalis Versicolor

Florile de Oxalis versicolor sunt frumoase, dar sunt cu adevarat incantatoare si isi ating potentialul inainte sa se deschida complet, cand au un model cu dungi albe si rosii. Cand se deschid, petalele sunt albe in interior si tivite cu rosu in exterior.

Nectaroscordum

Nectaroscordum siculum este o planta frumoasa, cu o trasatura distinctiva: creste bine in locuri uscate, total expuse la soare. Are flori - umbrele neobisnuite: o combinatie de alb cu verde, cu usoare reflexe roz-liliachii. In ciuda rarei sale frumuseti, aceasta floare nu este foarte cunoscuta printre gradinari. In perioada de inflorire atrage roiurile de albine datorita abundentei de nectar. Este o planta folosita in buchete si in aranjamentele cu flori uscate.

Piciorul Cocosului "Pauline Chocolate"

Cele 8-10 flori care ies din fiecare grifa de Piciorul cocosului "Pauline Chocolate" va vor surprinde cu siguranta. Acest soi superior se caracterizeaza printr-o inflorire abundenta, printr-un colorit foarte frumos si prin forma plina a florilor. Piciorul cocosului face, timp de mai multe saptamani, flori pe care le puteti folosi pentru buchete speciale.

Anemone “Blue Shades”

Anemonele "Blue Shades" se vor simti acasa, oriunde le-ati planta! Fie ca sunt plantate la umbra, semiumbra sau chiar in plin soare, florile lor liliachii vor fi o splendoare. Se pot planta in borduri sau rocarii. Se vor inmulti treptat, de la an la an. Anemonele sunt ideale pentru naturalizare.

Triteleia

Micile flori de Triteleia ipheion uniflorum au o forma stelata si un parfum elegant. Frunzele sunt asemanatoare cu firele de iarba si cu arpagicul. Se aclimatizeaza usor de-a lungul aleilor din gradina sau in borduri. Dupa plantare, Triteleia nu necesita ingrijiri speciale si prefera sa ramana in acelasi loc. Va veti putea bucura de aceste plante ani in sir.
 
Oferte speciale
MIX ZAMBILE
50% REDUCERE

de la 59,90 lei