Culoare

Lunile in care infloreste

 • ian
 • feb
 • mar
 • apr
 • mai
 • iun
 • iul
 • aug
 • sept
 • oct
 • noi
 • dec

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

  0 - 10 cm
  40 - 60 cm
  60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Arbusti fructiferi

Arbustii fructiferi sau baciferi, sunt alegerea ideala pentru cei ce vor ca munca lor dea roade. Arbustii fructiferi ne garanteaza fructe proaspete si sanatoase in propria gradina. Printre cei mai intalniti arbusti fructiferi putem enumera agrisii, afinii, murii, zmeurii, coacazii - iar in oferta noastra intalniti si kiwi Jenny - o planta cataratoare, care produce fructe delicioase, dar are si aspect decorativ. Indrazniti sa plantati arbusti fructiferi si sa duceti o viata mai sanatoasa!

Aranjeaza dupa
1 - 27 din 27 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Colectie de 3 soiuri de afine gigant

lei143,70 129,90 lei

Vita de vie "Palatina"

46,90 lei

Kiwi "Jenny"

66,90 lei

Zmeur "Bakker's Jewel"

de la 54,90 lei

GOJI SAU CATINA DE GARD

de la 51,50 lei

Afine gigant "Patriot'
30% REDUCERE

de la 53,90 lei

Coacaz rosu "Jonkheer van Tets"

49,90 lei

AFIN

de la 53,50 lei

ZMEURA 'FALLGOLD' + 'BAKKER'S JEWEL'

lei104,80 94,90 lei

Zmeur "Bakker's Jewel"

de la 49,90 lei

Kiwi miniatural 'Issai'

68,90 lei

Afin urias 'Goldtraube'

47,90 lei

Coacaz alb 'White Pearl'

49,90 lei

AFINE URIASE 'BLUE JAY'

47,90 lei

Afin urias 'Jersey'

47,90 lei

Coacaz rosu "Jonkheer van Tets"

49,90 lei

VITA DE VIE 'MUSCAT BLUE'

46,90 lei

Colectie de coacazi

44,90 lei

LONICERA KAMTSCHATICA

49,90 lei

Agrise "Hinnonmäki Röd"

77,90 lei

Coacaz rosu - Standard

88,90 lei

Vita de vie "Himrod"

49,90 lei

Vita de vie in 3 varietati: "Palatina", "Lidi" si "Muscat Bleu"

lei140,70 129,90 lei

Vita de vie "Lidi"

46,90 lei

Agrise ''Hinnonmäki Grün" + "Hinnonmäki Röd"

de la 59,90 lei

Mur "Chester Thornless"

46,90 lei

Coacaz trio standard

96,90 lei

De ce arbusti fructiferi?

Fructele crescute chiar de noi sunt o sursa de sanatate si de energie. Zmeura, murele, afinele si coacazele au renumite proprietati antioxidante ce ne ajuta sa ne mentinem mai tineri si sunt o sursa de vitamine necesare bunei functionari a organismului nostru. Vitamina C, A si D sunt doar cateva exemple de vitamine pe care le gasim in astfel de fructe. Ele ne ajuta sistemul imunitar sa functioneze bine, pielea sa fie mai stralucitoare, organismul sa se simta mai in forma. Ne ajuta sa pregatim placinte delicioasa cu zmeura, afine sau mure, sa facem sirop de zmeura, dulceata de mure sau alte tipuri de dulciuri delicioase. O bucurie pentru orice tip de gradina, arbustii fructiferi sunt recomandarea noastra pentru o viata mai sanatoasa!

Despre ingrijirea arbustilor fructiferi

Arbustii fructiferi sunt irezistibili pentru copii. Cum pot ei sa vada un mur plin de fructe si sa nu se serveasca? Cum pot vedea zmeura crescand mare si gustoasa si sa nu o incerce? Tocmai de aceea, cand vine vorba despre ingrijirea arbustilor fructiferi, nu se recomanda folosirea de ingrediente chimice pentru protejarea lor. Singurele situatii cand astfel de ingrediente sunt recomandate sunt doar cazurile speciale, cand planta se imbolnaveste sau trebuie protejata, si atunci cand stim ca nimeni nu are cum sa guste accidental din fructele produse de arbustul fructifer in cauza.

Cerintele arbustilor fructiferi

Arbustii fructiferi se adapteaza bine la conditiile de mediu din Romania. Afinul, coacazul si zmeurul prefera zonele luminoase, desi pot produce fructe si in zonele mai umbroase. Se dezvolta ideal in zone colinare. Afinul prefera clima mai umeda, racoroasa si are marele avantaj de a suporta temperaturi de pana la -25 de grade Celsius, in perioada de iarna. Coacazul, in schimb, suporta temperaturi de pana la -30 de grade, dar nu reactioneaza la fel de bine pe timp de canicula, cu atat mai mult daca este expus la soare pe timpul zilei. Zmeurul trebuie sa aiba tulpini lemnificate la intrarea in iarna pentru a suporta gerurile.
 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei