Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Arbusti ornamentali

Arbustii cu tulpina inalta arata minunat daca sunt plantati solitari. De asemenea, arata foarte bine si intr-o bordura sau intr-un ghiveci mare, pe terasa. Pentru un plus de efect decorativ, puteti planta mai multi arbusti la rand, pe marginea unei alei. Arata foarte bine si daca amplasati flori cu crestere lenta la baza tufisurilor. Veti obtine astfel mai multa diversitate in gradina. La Bakker sunt disponibili nenumarati arbusti cu tulpina inalta, intr-o varietate bogata de culori – vedeti mai jos.

Aranjeaza dupa
1 - 3 din 3 Produse
Arata   rezultate pe pagina
LILIAC PITIC STANDARD

112,90 lei

AZALEE JAPONEZA

110,50 lei

Coacaz trio standard

96,90 lei

Cand folosim arbustii ornamentali

Arbustii ornamentali, dupa cum le spune si numele, sunt plantele pe care ne putem baza atunci cand vrem sa dam viata gradinii noastre si sa o ornamentam cat mai frumos. Indiferent cat de mare e spatiul de care dispunem, arbustii ornamentali ne pot ajuta sa il facem mai primitor, mai special, mai frumos si mai deosebit. Ei nu lasa gradina sa devina anosta si fara personalitate si ofera-i culoarea de care are nevoie. Unii arbusti sunt speciali prin culoare, altii prin miros, altii prin florile magnifice pe care le produc. Altii sunt verzi tot anul, in vreme ce unii pot sa fascineze prin formele pe care le capata dupa tuns. Depinde de dvs si de gusturile pe care le aveti, pentru a va crea cadrul pe care il doriti in gradina sau pe terasa dvs. Nu va ramane apoi decat sa va bucurati de serile si zilele petrecute in compania unor flori si plante deosebite, ce va reconecteaza cu natura si va aduc mai aproape de aceasta.

Liliac pitic

Liliacul pitic standard (Syringa Meyeri 'Palibin') va va surprinde an de an cu florile sale minunat parfumate. Se preteaza plantarii pe gazon sau in bordura, sau chiar intr-un ghiveci, pentru un efect atragator. Infloreste din mai pana in iunie si a doua oara din august pana in septembrie.

Azalee japoneza

Azaleea japoneza (Rhododendron Japonicum) are nevoie de un minim de ingrijire, putand fi plantata in sol pentru plante acidofile, in ghiveci sau in gradina. Va inflori in fiecare primavara si este rezistenta pe timpul iernii, daca este protejata corespunzator. In plus, nici nu are nevoie sa fie tunsa - un avantaj pentru incepatorii in ale gradinaritului.

Hibiscus Tricolor

Planta produce niste flori minunate, mari, de culoare rosie, roz sau alba, care infloresc pe tulpini impletite. Acest arbust ornamental este de nelipsit din gradina, curtea sau terasa dvs. Infloreste vara si toamna si este o piesa de rezistenta in orice gradina.
 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei