Culoare

Necesar de lumina

Inaltimea plantei

    10 - 20 cm
    60 cm si mai mare

Conifere

Coniferele se folosesc pentru a da forma gradinii, pentru a fi pete de culoare peste iarna, pentru delimitarea spatiilor, etc. Un molid arata minunat cand este plantat solitar. Exista chiar si conifere care pot fi folosite ca plante-covor. La un conifer puteti gasi toate nuantele de culoare, de la verde la albastru. Sunt disponibile, de asemenea, conifere pentru gradini mici. Coniferele se remarca atat prin colorit, cat si prin aspectul conurilor. Cautati coniferele dorite in colectia noastra si apoi mandriti-va cu gradina dvs. verde, chiar si in timpul iernii!

Aranjeaza dupa
1 - 5 din 5 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Chiparos albastru

de la 84,90 lei

Molid de Colorado "Lucky Strike"

142,50 lei

BRAD COREEAN

82,50 lei

Ienupar tarator

de la 77,90 lei

Chiparos italian

de la 72,90 lei

Iarna in gradina

O data cu sosirea iernii, gradina cade in plan secund. Va ocupati mai putin de ea si, daca nu aveti plantele potrivite care sa reziste la temperaturi scazute, aceasta devine gri si trista. Daca insa plantati conifere sau plante vesnic verzi, veti avea parte de o surpriza placuta: o gradina colorata si primitoare, chiar si in cele mai reci zile. In timpul Sarbatorilor de iarna, mai cu seama, va veti bucura de gradina si vei putea sa ornati coniferele astfel incat sa va creati un loc feeric, desprins parca din basmele cu Mos Craciun. Pentru un aspect cat mai proaspat si verde al gradinii dvs., nu ocoliti coniferele si folositi-le pentru a crea o zona asa cum va doriti.

Chiparosul albastru

Chiparosul albastru (Chamaecyparis Lawsoniana Columnaris) este probabil cel mai cunoscut conifer utilizat ca gard viu. Cu aparitia sa zvelta, in nuante placute de albastru, este una dintre cele mai decorative specii si isi pastreaza culoarea iarna. Chiparosul albastru poate fi tuns la orice dimensiune. Acest arbust este foarte dens si creste ca o tufa. Plantati 3 bucati pe metru liniar. Inaltimea la livrare 30-40 cm.

Thuja/Tuia

Tuia este unul dintre cele mai populare conifere de gradina, putand fi utilizat atat ca gard viu, cat si ca element decorativ. Creste extraordinar de repede si poate ajunte la 2 m pe an. Este foarte rezistent in orice clima, rar atacat de daunatori si are nevoie de ingrijire minima. Thuja Golden Smaragd este un fabulos conifer galben-auriu. Foarte decorativ atat ca element solitar, cat si in grupuri, in garduri vii.


Molidul albastru de Colorado

Molidul albastru de Colorado este un conifer vesnic verde foarte popular - este de fapt un tip de molid pitic ce are o crestere lenta si o minunata culoare albastra. Originea sa este, cum ii spune si numele, muntii Colorado. Este foarte potrivit pentru rocarie dar arata foarte bine si in ghiveci.
 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei