Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    20 - 40 cm
    40 - 60 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Plante pentru ghivece suspendate

Cu plantele curgatoare pline de culoare balconul sau terasa dvs. vor fi remarcate de la distanta! Culorile minunate sunt recompensa dvs. pentru ca ati ales aceste plante. De la muscatele curgatoare la petunii, de la fuchsiile curgatoare la calibrachoa (petunii taratoare), fara sa mai vorbim despre crinul de toamna pitic cu frunzis marmorat – fiecare este o varietate uimitoare in jardiniera de la fereastra sau cosul suspendat. Merita sa alegeti aceste plante curgatoare ca sa va decorati casa ori gradina. Cautati mai jos plantele curgatoare potrivite pentru dvs.

Aranjeaza dupa
1 - 33 din 33 Produse
Arata   rezultate pe pagina
CALIBRACHOA 'MILLION BELLS'
40% REDUCERE

de la 66,90 lei

MIX THUNBERGIA

102,90 lei

Trixi® 'Ayers Rock' Mix
30% REDUCERE

de la 65,90 lei

Petunii cu flori mari 'Surprise' mix
40% REDUCERE

de la 64,90 lei

MIX GAROAFE ELVETIENE
40% REDUCERE

de la 57,90 lei

PETUNII TARATOARE Callie® 'Sunrise'
30% REDUCERE

de la 64,50 lei

Cos suspendat cu flori de vara
40% REDUCERE

de la 63,50 lei

THUNBERGIA

de la 79,90 lei

Lophospermum

46,50 lei

Mix Calibrachoa "Bolero"
40% REDUCERE

de la 71,50 lei

Petunia 'Double Pirouette'
40% REDUCERE

de la 61,50 lei

Garoafe "Fontein" mix + cu cos suspendat
70% REDUCERE

de la 94,50 lei

Plante curgatoare pentru cele mai atractive balcoane si terase

Cei ce nu dispun de suficient spatiu pentru a avea o gradina asa cum isi doresc vor fi fericiti sa afle ca pot sa obtina un look unic in balconul sau terasa lor, cu un simplu ajutor de nadejde: plantele curgatoare!

Plantele pentru ghivece suspendate sunt aliatul celor care iubesc sa isi decoreze balcoanele sau sa isi umple terasa de culoare. Aceste plante creeaza un efect vizual senzational si coloreaza orice gradina. Cu florile mari si parfumate si in culori de exceptie, sunt o alegere senzationala pentru oricine iubeste plantele si vrea sa le aiba aproape.

Majoritatea plantelor curgatoare din oferta Bakker sunt producatoare de flori. Va invitam sa alegeti faimoasele petunii pentru a va personaliza balconul - flori prezente in majoritatea gradinilor datorita faptului ca nu este dificil sa le intretineti. Ele se potrivesc foarte bine cu muscatele curgatoare sau cu verbina.

Tot in oferta noastra puteti intalni si un mix de fuchsii gigant, producatoare de flori imense, in doua nuante de culori. Aceste flori arata senzational si ca ardeiul ornamental Sweet Cascade - o prezenta inedita printre plantele dvs, o planta perena ce va va infrumuseta balconul si casa. Fructele sunt ornamentale (nu sunt comestibile), insa felul in care arata va va inveseli in fiecare zi. Planta este destul de rezistenta, insa nu trebuie sa o lasati in ger sau la temperaturi extreme.

Alegeti din oferta noastra speciala plantele dorite, mixati-le dupa gust si bucurati-va de culoare si energie in balconul sau terasa dvs!