Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Plante pentru terasa

Plantele pentru terasa din oferta Bakker se livreaza intr-o varietate de culori si forme, ideale pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi si pentru a crea un aer special pe terasa dvs. Profitati de oferte si achizitionati plantele dorite pentru a va personaliza spatiul!

Aranjeaza dupa
1 - 7 din 7 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Palmier Windmill

de la 108,90 lei

PASAREA PARADISULUI

62,90 lei

Mimosa

79,90 lei

MANDARIN

102,50 lei

Zorele

47,90 lei

Portocal

101,90 lei

Trompeta ingerilor "Tricolor"

82,50 lei

Plantele pentru terasa - solutia la dilemele dvs. de decorare

Nu toata lumea este specialista in design si amenajari, insa stim sigur care sunt modalitatile de a scoate din anonimat o terasa. Una dintre ele este sa alegeti plantele in ghivece suspendate si sa va creati un loc special de relaxare la dvs.pe terasa!

Plantele pentru terasa din oferta Bakker se livreaza intr-o varietate uimitoare, o explozie de culoare si de prospetime care va va umple de energie. Puteti alege plante curgatoare pentru a marca o anumita zona sau, chiar, pentru a ascunde anumite defecte ale peretelui, daca ele exista. Plantele curgatoare pentru terasa sunt recomandate a fi utilizate si in situatia in care aveti in plan sa marcati vizual zona de luat masa cu flori spectaculoase si minunate.

Dintre aceste plante curgatoare se remarca iasomia chiliana, cu frunze frumoase si stralucitoare si flori mari, rosii. Ce este si mai atractiv la aceasta iasomie chiliana este faptul ca are un parfum fantastic. Iasomia chiliana se potriveste foarte bine cu Passiflora si noi va recomandam aceasta combinatie unica daca doriti sa luati prin surprindere pe oricine va calca pragul.

Un lucru grozav la plantele pentru terasa este ca va puteti folosi imaginatia la cote maxime. Puteti alege orice tip de plante, chiar si unele care arata extravagant, cum ar fi Acalypha Madame Pompadour - o floare unica si exotica, ce, in loc de flori, are ciucurasi pufosi care ajung la 10-12cm. Ea va arata spectaculos in ghivece suspendate si este o planta deosebita si pentru balcon.

Daca doriti sa va creati un spatiu de relaxare ideal si deosebit de colorat, puteti alege ca, in zona in care ati asezat, sa spunem, un fotoliu de exterior sau masa si scaunele pentru terasa, sa asezati un ghiveci cu un mix de garoafe elvetiene - multicolore si vesele, alegerea ideala pentru un colt de reverie.

Indiferent care este alegerea dvs. pentru terasa, puteti fi siguri ca in oferta Bakker veti gasi ceva care sa vi se potriveasca si care sa arate senzational. Incercati mixuri indraznete de plante pentru terasa dvs. si relaxati-va intr-un spatiu unic si special.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei