Plata produselor

 


 

Metode de plata

Contravaloarea produselor de gradina achizitionate de la Bakker se plateste la livrare, adica in momentul receptionarii coletului continand produsele comandate (sistem plata ramburs).

 


 

Plata in avans

In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 1000 de lei, in cazul clientilor noi cu comenzi de valoare mare sau cu colete returnate anterior, este necesara plata unei sume in avans, reprezentand 40% din valoarea comenzii. Serviciul de Relatii cu Clientii va contacta telefonic sau prin email fiecare client in cauza si va stabili de comun acord cu acesta modalitatea si termenul de plata a avansului. Suma achitata in avans va fi scazuta din valoarea totala a comenzii, iar la receptionarea coletului clientul va plati doar diferenta corespunzatoare.
Imediat ce primim avansul achitat de dumneavoastra va vom trimite cat de repede cu putinta produsele comandate!*

* Tinandu-se cont de termenele de livrare, disponibilitatea in stoc si perioada de livrare indicate de dvs.

 


 

Valoarea minima a unei comenzi

Valoarea minima a unei comenzi este de 59 de lei, exclusiv costurile de francare si expediere.

 


 

Fara cresteri de preturi

Preturile produselor de gradina Bakker sunt exprimate in LEI si includ TVA. Preturile prezentate in cataloagele Bakker si pe www.gradinabakker.ro NU se vor modifica in decursul sezonului (conform perioadei de comanda specificate), chiar daca nivelul oficial al cotei TVA este modificat.