Returnarea produselor 

Returnarea produselor cumparate

Returnarea produselor
In dorinta noastra de a va oferi produse de cea mai buna calitate, va livram comanda in momentul optim pentru plantare. De aceea, va recomandam sa plantati produsele comandate cat mai curand dupa receptionarea coletului. Potrivit legislatiei privind contractele la distanta si legislatiei privind comertul electronic, produsele comandate la distanta sunt incluse in prevederile privitoare la dreptul de retur. Respectiv, in 14 zile de la primirea lor, pot fi returnate fara a invoca un motiv anume. In cazul in care nu mai doriti produsele comandate sau pur si simplu v-ati razgandit, va rugam sa ne contactati in maxim 8 zile de la receptionarea produselor comandate, indicand numarul dvs. de client. Va rugam sa nu returnati coletul cu produse Bakker fara a ne contacta in prealabil si sa completati formularul de returnare. Cheltuielile legate de returnarea coletului cad in responsabilitatea clientului.

Cerere de returnare

Produse de gradina vii (bulbi, cormi, tuberculi, rasaduri, trandafiri, copaci si arbusti)
Avand in vedere natura produselor de gradina comercializate de Bakker, returnarea lor imediat dupa primire nu este intotdeauna cea mai buna solutie. Bakker va acorda garantie de crestere si inflorire de pana la 5 ani pentru toate produsele de gradina pe care le cumparati, asadar, inainte de a le returna, va rugam contactati Serviciul de Relatii cu Clientii si cereti mai multe informatii.

Pentru toate celelalte produse (accesorii si unelte de gradina) garantia este cea data de producator. In cazul in care doriti sa returnati acest tip de produs, va rugam sa contactati Serviciul de Relatii cu Clientii si sa cereti mai multe informatii.

 


 

Inlocuirea produselor comandate

Obiectivul nostru este sa oferim servicii de cea mai buna calitate tuturor clientilor nostri, chiar si in situatia putin probabila a epuizarii stocurilor pentru un anumit produs. In acest caz, va vom inlocui produsul cu unul similar, de aceeasi calitate. Daca aveti intrebari despre produsul inlocuitor sau acesta nu este ceea ce va doriti, va rugam contactati Serviciul de Relatii cu Clientii.