Transport si livrare

 


 

Termene de livrare

Produsele de gradina Bakker se livreaza direct din Olanda, la momentul optim pentru plantare, astfel incat sa asiguram calitatea optima a rezultatului. Intotdeauna, obiectivul nostru este sa va livram toate produsele comandate, inclusiv accesoriile de gradina, in acelasi colet. Daca doriti ca produsele comandate sa fie livrate la momente diferite de timp, puteti preciza aceasta in momentul plasarii comenzii online. Vom tine intotdeauna cont de indicatiile dvs., dar va rugam sa aveti in vedere si timpii de livrare impusi de dezvoltarea naturala a produselor de gradina, care ne pot permite sau nu livrarea produselor in momentul indicat de dvs.

 Informare prin SMS despre livrarea comenzii

Va vom anunta prin SMS cand expediem coletul dvs. catre adresa indicata. Mesajul va contine greutatea estimata a pachetului, valoarea de plata si numarul coletului, pe baza caruia puteti urmari traseul acestuia pe situl www.posta-romana.ro/track_trace.  

 


 

Asigurare la pret minim a transportului si a livrarii comenzii dvs.

In schimbul sumei unice de 4,99 lei, SC Gradina Bakker Olanda SRL va asigura o a doua livrare fara costuri suplimentare, in caz ca, de exemplu, sunteti plecat in vacanta. De asemenea, va ofera un cupon de reducere de 80 de lei in cazul in care nu onoreaza cel putin partial comanda dvs. in maxim 7 luni de la confirmarea primirii acesteia

 


 

Costuri de francare si expediere

Valoarea costurilor de francare si expediere a unei comenzi este de 20,99 lei pentru colet la oficiul dvs. postal sau de 25,99 pentru livrare prin curier; aceasta valoare se adauga la totalul comenzii si se achita la receptionarea coletului. Aceasta este o suma fixa, care nu depinde de marimea si greutatea coletului dvs. Daca va exprimati in mod expres dorinta de a primi comanda dvs. in mai multe etape (colete), atunci costurile de francare si expediere vor fi aplicate fiecarui colet in parte.

 


 

Livrarea comenzilor

Ilustratiile din catalog prezinta plantele la maturitate, in urma plantarii si îngrijirii corespunzatoare.  Produsele de gradina de la Bakker sunt livrate la adresa indicata, impachetate si transportate cu grija si atentie. Livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei. Nu se percep taxe suplimentare pentru ambalarea produselor.

 Ambalaje ecologice

Bakker este cel mai mare comerciant de produse de gradina prin posta din Europa si de aceea acorda o atentie speciala protejarii mediului, lucru care se reflecta in urmatoarele politici ecologiste:

  • Folosim materiale biodegradabile in toate cazurile in care este posibil;
  • Folosim numai hartie si carton reciclate, astfel incat, pentru fabricarea ambalajelor noastre, nu sunt taiati inutil copacii padurilor noastre;
  • Reciclam materialele asa-numite "inutilizabile" pentru a confectiona noi ambalaje.