Necesar de lumina

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    60 cm si mai mare

Fructe ornamentale

Fructe ornamentale Orice gradina are nevoie de flori, legume, pomi, fructe. Insa aspectul sau este mereu unul foarte important. Cu totii ne dorim o gradina bogata, insa desigur ca am aprecia daca aceasta ar fi si foarte aratoasa. O metoda de a avea o gradina aratoasa este de a ne folosi de fructele decorative. Acestea sunt create cu scopul de a ne face spatiul exterior mai frumos. Alegeti din oferta Bakker acele fructe pe care le preferati!

Aranjeaza dupa
1 - 4 din 4 Produse
Arata   rezultate pe pagina
DOVLEAC 'ATLANTIC GIANT'

14,99 lei

MIX  DE TARTACUTE DECORATIVE

8,99 lei

Mix de dovleci si dovlecei

13,99 lei

Dovleac "Neon Moon" F1 hibrid

21,50 lei

Cum puteti utiliza fructele ornamentale

Fructele ornamentale se pot utiliza cu precadere toamna. In oferta Bakker sunt o multime de dovlecei ornamentali care arata bine pe orice terasa. Ii puteti folosi atunci cand doriti sa marcati vizual un anume spatiu din gradina dvs. Daca aveti, de exemplu, un colt mai greu accesibil, in care simtiti deseori nevoia unui obiect decorativ, atunci va recomandam sa incercati sa il faceti mai placut prin utilizarea unor fructe ornamentale.

De asemenea, fructele ornamentale pot fi utilizate cu succes atunci cand aveti un spatiu restrans. Ele pot fi elementele centrale ale unei terase mai mici sau ale unui balcon. Nu aveti nevoie decat de imaginatie pentru a le utiliza la potentialul pe care il au.

In plus, fructele ornamentale sunt si distractiv de cultivat. Unele dintre ele pot creste destul de mari, prilej de intrecere cu prietenii dvs.

Fructe record

Probabil ca cel mai faimos fruct este dovleacul urias. Atlantic Giant (Cucurbita Maxima) este preferatul celor ce iubesc recordurile. Toti gradinarii viseaza sa intreaca recordul unor fermieri americani care au crescut un fruct in greutate de 767 kg! Nu-i asa ca va simtiti inspirati sa cresteti propriul gigant in gradina? Nu trebuie decat sa lasati un singur fruct pe planta si sa adaugati compost si ingrasamant astfel incat sa stimulati cat mai mult cresterea. Apoi, acest dovleac va deveni repede preferatul copiilor dvs.

Mai puteti cultiva cu succes tartacute decorative. In oferta Bakker veti gasi soiul Crown (Cucurbita pepo), caracterizat de un aspect neobisnuit, in forma de coronita. Dovleceii decorativi pot fi cultivati ca plante covor sau ca plante cataratoare.

Dupa ce plantele se usuca si tartacutele au atins maturitatea, se pot folosi ca elemente decorative in casa sau gradina. Datorita usurintei in cultivare, precum si multiplelor moduri in care pot fi folosite, ele sunt preferatele gradinarilor.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei