Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    10 - 20 cm
    20 - 40 cm
    40 - 60 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Seminte de flori

Florile sunt atractii incantatoare in gradina si se cultiva cu usurinta in borduri, in ghivece ori jardiniere pe terasa. Puteti avea cu usurinta flori din seminte, semanandu-le in interior intr-un ghiveci si lasandu-l pe pervaz, la lumina, sau folosind un propagator special. Semintele pot fi plantate si afara, in gradina. Realizati singuri straturile de flori si bucurati-va in vara urmatoare de rezultate colorate. Comandati seminte de flori din oferta noastra de mai jos.

Aranjeaza dupa
1 - 60 din 105 Produse
Arata   rezultate pe pagina
MIX NALBE MULTICOLORE
50% REDUCERE

de la 41,50 lei

Camelie
30% REDUCERE

de la 19,99 lei

 
 1   2

De ce e important sa aveti o gradina plina cu flori

Ele reprezinta cea mai raspandita metoda de infrumusetare a unei gradini. Chiar daca aveti in principal o gradina de legume si fructe, este imposibil sa nu gasiti un loc, cat de mic, in care sa plantati si cateva flori. Florile dau viata gradinii si parfum, va ajuta sa aveti un altfel de peisaj in fiecare anotimp. In plus, puteti culege flori pentru buchete cu care sa va decorati interiorul casei. Aranjatul florilor in buchet este o adevarata arta si o puteti deprinde usor daca aveti flori in gradina dvs. In cazul in care doriti sa va surprindeti apropiatii cu flori, e mult mai simplu si mai economic daca aveti aceste flori chiar in gradina dvs. – iar gestul devine si mai special. Nu in ultimul rand, gradinaritul este un hobby relaxant. Florile care se inmultesc din seminte sunt simplu de utilizat. V-am convins? Alegeti din oferta Bakker semintele florilor preferate.

Ce flori ar trebui sa alegeti pentru gradina dvs.?

Intotdeauna cand alegeti florile pentru gradina e important sa va ganditi la doua lucruri: care sunt preferintele dvs. in materie de flori si cat timp puteti aloca ingrijirii lor. Unele dintre ele au nevoie de o ingrijire mai atenta, in timp ce altele nu trebuie decat plantate si apoi cresc in voie.

Important este ca alegerea facuta sa va produca bucurie si sa va ajute sa va afirmati ca si gradinar. Semintele de flori pot fi plantate in borduri, dispuse in forme interesante, printre alte plante sau oriunde aveti spatiu si credeti ca ele ar putea sa il infrumuseteze.