Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

  0 - 10 cm
  10 - 20 cm
  20 - 40 cm
  40 - 60 cm
  60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Benzi, pernite si covorase cu seminte

Benzile, pernitele si covorasele cu seminte va ajuta sa obtineti foarte rapid o gradina colorata si vesela, ideala pentru a fi expusa in revistele de stil. Navigati prin ofertele noastra si alegeti acele produse care va sunt pe plac. Va veti putea bucura, in scurt timp, de gradina de vis, plina de flori fantastice si luminoase, culori puternice si parfumuri de vis!

Aranjeaza dupa
1 - 18 din 18 Produse
Arata   rezultate pe pagina
BANDA CU SEMINTE MIX PHLOX

16,99 lei

Banda cu seminte de Mix "Dwarf Fairy"

17,99 lei

Banda cu seminte de mix de Caltunasi

16,99 lei

Mix Zinnia ‘Thumbelina’ - Banda cu seminte

16,99 lei

Covorase cu seminte pentru bordura galbena

55,90 lei

Covorase cu seminte pentru bordura partial umbrita

52,50 lei

Covoras cu seminte Mix floral pentru peluza

59,90 lei

Covorase cu seminte pentru bordura albastra

59,90 lei

Covorase cu seminte Mix Englezesc pentru borduri

59,90 lei

Covoras cu seminte pentru bordura rosie

55,90 lei

Covoras cu seminte pentru bordura portocalie

55,90 lei

Banda cu seminte de levantica

17,99 lei

Banda cu seminte - Salvia "Red"

17,99 lei

Macul californian "Semi-Double"

17,99 lei

Covoras cu seminte "Colourful Summer"

59,90 lei

Covoras cu seminte pentru bordura roz

59,90 lei

59,90 lei

Covoras cu seminte pentru bordura alba

59,90 lei

Banda cu seminte - solutia rapida si ideala pentru un gradinarit usor

Inmultirea prin seminte este una dintre cele mai simple metode de inmultire a plantelor. Nu aveti nevoie decat de semintele plantelor dorite, de indicatii despre plantare si va puteti bucura in foarte scurt timp de plantele visate.

Mixurile oferite de Bakker in materie de colectii pentru borduri, pernute si covorase va vin rapid in ajutor atunci cand trebuie sa va decideti asupra plantelor pe care le doriti. Poate ca ati decis deja ca aveti nevoie de borduri colorate si parfumate care sa va puna in valoare anumite zone din gradina, dar nu stiti exact ce plante sa alegeti. Mixurile de seminte create special de catre Bakker va usureaza considerabil decizia. Nu trebuie decat sa aveti incredere in noi!

Pentru ca stim ca majoritatea clientilor nostri isi doreste o explozie de sanatate si culoare in gradina, am creat un mix englezesc pentru borduri, care produce flori din iunie pana in septembrie. Mixul trebuie pur si simplu ingropat in pamant si va veti putea bucura, apoi, de culorile fantastice inspirate din faimoasele gradini in stil englezesc. Dimensiunea covorasului este de 22 x 250 de cm, dar il puteti adapta la lungimea dorita, in functie de spatiul de care dispuneti.

Daca nu aveti spatiu pentru borduri si totusi doriti sa va bucurati de plante colorate si vesele, va propunem un covoras cu seminte gata pregatite, in cantitate optima pentru a fi plantate in jardiniera. Covorasul este un mix deosebit ce va umple jardiniera pe care o puteti plasa oriunde: pe balcon sau chiar in casa.

Pentru cei ce doresc o gradina solara, am pregatit un mix de flori galbene, un covoras cu diferite seminte plante. Covorasul e gata pentru a fi taiat la dimensiunile dorite si plantat cu tot cu celuloza. Ulterior florile se pot folosi si in buchete. Galbenul stralucitor al acestor plante va va umple de bucurie in fiecare zi.

Alegeti din oferta Bakker acele benzi, pernute si covorase cu flori care vi se potrivesc si incepeti fiecare zi cu un zambet. Asteptam comenzile dvs.!

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei