Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Mai multe optiuni

Colectii si pachete speciale

Alegeti acele colectii si pachete speciale de seminte care va transforma gradina intr-un paradis al florilor! Am creat pentru dvs. pachete speciale cu seminte de plante pline de farmec, ce va pot ajuta sa aveti gradini, terase, balcoane sau jardinere exact asa cum va doriti. Verificati oferta noastra si alegeti-va preferatele.

Aranjeaza dupa
1 - 4 din 4 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Gradina pe terasa - Mix de flori

57,50 lei

Covorase cu seminte pentru bordura partial umbrita

52,50 lei

6 PETUNII IN 6 VARIETATI

lei132,00 109,90 lei

Mix de flori pentru terasa si balcon

13,99 lei

Colectii si pachete speciale de seminte de flori

Stim cat este de dificil sa va alegeti singuri florile sau sa creati mixurile potrivite. Nu toate plantele se potrivesc alaturi de altele si puteti sa fiti dezamagiti daca va creati singuri mixurile. E posibil ca unele plante sa nu se potriveasca alaturi de altele, sa se dezvolte mai mult sau mai putin si dvs. sa nu fiti multumit de rezultat.

Tocmai de aceea am creat colectii si pachete speciale care va ajuta sa aveti parte, mai repede, de gradina dorita. Pachetele noastre sunt gata sa fie plantate si de aceea se potrivesc si gradinarilor incepatori. Ele sunt potrivite si pentru a fi facute cadou acelora dintre prietenii sau familia dvs. care sunt pasionati de gradinarit.

In colectia noastra, veti gasi si mixuri de seminte care corespund nevoilor dvs specifice. Astfel, daca doriti sa plantati flori de-a lungul unei borduri partial umbrite, tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati mixul nostru pentru borduri partial umbrite. Covorasele cu seminte trebuie asezate pe pamantul tratat pentru plantare si acoperite cu un alt strat, mai subtire, de pamant. Semintele germineaza rapid si, in scurt timp, bordura dvs. va fi inflorita si vesela, chiar daca este aflata in semi-umbra. Mixul contine: Alyssum roz, mix dalii Mignon, mix Gura-Leului, Nemophila si Mimulus.

Pentru cei ce vor sa aiba jardinierele pline, va oferim un mix special pentru acestea, gata de a fi plantat si care o sa va bucure in scurt timp cu prospetimea si culorile sale. Jardiniera poate fi amplasata in exterior sau chiar in casa dvs.

Persoanele care iubesc craitele - flori delicate galbene, rosii sau portocalii - se vor bucura sa afle ca in oferta Bakker exista un