Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    20 - 40 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Plante cataratoare

Plantele cataratoare sunt minunate! Pe langa faptul ca ne umplu de energie si de culoare, ele se pot dovedi chiar foarte utile daca vreti sa creati zone tematice in gradina sau sa acoperiti anumite spatii, un gard sau un perete a caror infatisare lasa de dorit. Alegeti din oferta Bakker acele seminte de plante cataratoare care va plac si creati-va spatiul exterior visat!

Aranjeaza dupa
1 - 10 din 10 Produse
Arata   rezultate pe pagina
FLOAREA PASIUNII

19,99 lei

Eccremocarpus  "Tresco Rose"

8,99 lei

Zorele "Cardinal Climber"

11,99 lei

GLICINA CHINEZEASCA

15,99 lei

MANAREI DE PADURE

12,49 lei

LATYRUS PAC 3 GRAME

8,99 lei

Zorele "Knowlians Black"

12,49 lei

Zorele "Pink Striped"

10,99 lei

Gura leului cataratoare

23,50 lei

Mix de Thunbergia

11,49 lei

Semintele de plante cataratoare

Toti cei care viseaza la o gradina frumoasa si deosebita trebuie sa ia in calcul plantele cataratoare. Minunate si utile, plantele cataratoare din oferta Bakker se cultiva cu susurinta. Ele pot fi utilizate intr-o sumedenie de situatii:

  • cand doriti sa le folositi pentru a acoperi zone ale carui aspect lasa de dorit. Plantele cataratoare se vor intinde repede spre zonele unde sunt ghidate si vor acoperi acele zone nedorite cu flori si culori fantastice
  • cand doriti sa marcati o arcada sau o zona de trecere. Plantele cataratoare sunt facute parca pentru acest scop si va ajuta ca in scurt timp sa obtineti o arcada ca in revistele de design exterior.
  • pentru a marca vizual zona de relaxare sau de luat masa. Plantele cataratoare confera personalitate spatiului si ajuta la crearea unui look cu adevarat unic al acestuia, unul de care dvs. va puteti bucura in momentele de relaxare sau cand savurati o cafea.

Plantele cataratoare din oferta Bakker In oferta noastra veti gasi o multime de plante cataratoare potrivite pentru a va infrumuseta gradina. Latyrus este un exemplu ideal de planta cataratoare splendida, ale carei seminte pot fi achizitionate de la Bakker. Florile acestei plante sunt minunate, iar parfumul lor este de vis.

Glicina chinezeasca este o alta recomandare a noastra - o planta cu inflorescente lungi albastre-violet, deosebit de parfumata, cu aspect exotic si elegant.

Zorelele reprezinta alegerea ideala pentru acei dintre dvs. care cauta plante cataratoare cu crestere rapida. Ele au flori in forma de trompeta si transmit energie si exuberanta

Alegeti semintele de plante cataratoare din oferta Bakker si plantati-le cu incredere in gradina dvs, pentru un plus de farmec si culoare!

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei