Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    10 - 20 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Plante la ghiveci

Semintele de plante pentru ghiveci reprezinta solutia ideala pentru aceia dintre dvs. care va doriti o casa plina cu flori, in care sa fie prezente culori si parfumuri de vis. Semintele de la Bakker sunt de inalta calitate si va asigura flori sanatoase pentru ghivece, rezistente si deosebit de atragatoare. Alegeti plantele dorite, plantati-le semintele si bucurati-va de prezenta lor in casa, gradina sau terasa dvs!

Aranjeaza dupa
1 - 7 din 7 Produse
Arata   rezultate pe pagina
FLOAREA PASIUNII

19,99 lei

Eccremocarpus  "Tresco Rose"

8,99 lei

Camelie
30% REDUCERE

21,50 lei

TROMPETA INGERILOR MOV

28,50 lei

TROMPETA INGERILOR GALBENA

27,90 lei

TROMPETA INGERILOR ROZ

13,99 lei

Bacopa "Blutopia"®

33,90 lei

Plante la ghiveci

Plantele la ghiveci reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc un spatiu verde la ei acasa, indiferent daca au loc pe terasa sau pe balcon. Unele flori in ghiveci pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior. Semintele din oferta Bakker va garanteaza flori rezistente si deosebit de frumoase.

Amplasarea ghivecelor poate sa transforme o camera dintr-una anonima intr-una in care este vizibil bunul gust si pasiunea pentru culoare. Alegeti sa amplasati ghivece cu plante la dvs. in birou, pentru a va bucura de prezenta senzationala a unor flori si a va umple cu energia necesara pentru a lucra. Colturile intunecate si lipsite de culoare pot fi, puse in valoare de catre ghivece cu plante amplasate strategic. In plus, balcoanele abia asteapta sa fie umplute cu flori colorate la ghivece!

Alegeti din oferta Bakker acele plante care va plac si nu ezitati sa va inconjurati de ghivece deosebite in care culoarea abunda. Noi va oferim o larga varietate de plante la ghiveci. Una din aceste oferte este mixul de seminte pentru Trompeta Ingerilor in 3 culori - o floare ce inspira voie buna, o floare ideala si pentru ghivecele mai mari, gata pentru a fi amplasate pe terasa, si pentru ghivecele din interior. Cele trei variante de Trompeta Ingerilor (galben, roz si mov) reprezinta solutii ideale pentru a crea un spatiu ravisant si plin de parfum in mediul dvs.

O alta planta pe care o recomandam este Floarea Pasiunii, o planta cataratoare cu un aspect senzational, ideala pentru terase si balcoane.

Camelia este o alta floare populara. O prezenta eleganta si speciala, camelia infrumuseteaza orice spatiu. Infloreste in martie si aprilie, dand astfel start primaverii pe care cu totii o asteptam.

Alegeti din oferta Bakker semintele dorite pentru a planta flori pentru ghiveci colorate si deosebite, ce va permit sa aveti un real paradis verde in gradina si in casa.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei