Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    20 - 40 cm
    40 - 60 cm
    60 cm si mai mare

Mai multe optiuni

Seminte de legume

bolcourgettes

Legumele proaspat culese din gradina redevin populare. Tot ceea ce va trebuie ca sa aveti un colt cu legume sunt cativa metri de paman t din gradina. Cresterea legumelor nu este doar un hobby placut, dar este si util, pentru ca economisiti bani. Plantati diverse varietati si veti putea manca zilnic legume sanatoase si bogate in vitamine.

Aranjeaza dupa
1 - 60 din 209 Produse
Arata   rezultate pe pagina
ROSII 'PETULA'

16,99 lei

VARZA 'REFLEX'

26,50 lei

SALATA VERDE 'JISKA'

de la 23,90 lei

VARZA 'RESCUE'

25,90 lei

PHYSALIS

8,99 lei

ROSII 'SHIRLEY'
30% REDUCERE

de la 41,50 lei

Spanac salbatic

10,99 lei

PRAZ 'LIBERTAS'

10,99 lei

RIDICHI '18 DAY'

de la 8,99 lei

CASTRAVETI 'PRIMIO'
30% REDUCERE

de la 31,90 lei

CONOPIDA 'AMAZING'
40% REDUCERE

de la 14,99 lei

GERMENI ALFALFA

16,99 lei

SFECLA ROSIE 'KOGEL'
30% REDUCERE

de la 7,99 lei

 
 1   2   3   4

Seminte de legume

Cine poate planta legume in gradina proprie Oricine poate sa planteze legume in gradina. Semintele de legume sunt foarte cautate pe piata pentru ca ele sunt simplu de plantat si au o multime de beneficii. Ca sa plantati legume in gradina nu e nevoie sa fiti priceputi in ale gradinaritului, nu trebuie decat sa vreti sa traiti mai sanatos. Familiile cu copii pot sa beneficieze si mai mult de pe urma cresterii legumelor in gradina. Puteti incepe un joc pentru cei mici din plantarea semintelor de legume, cresterea si consumarea recoltei . Cei mici invata de la o varsta frageda cat de important este sa fie responsabili cu alimentatia lor si vor deprinde obiceiuri sanatoase.

Este practic sa cultivati legume si pentru rezerve alimentare peste iarna. Daca aveti o recolta bogata va veti permite sa congelati sau sa conservati pentru consum ulterior. In felul acesta veti face economii insemnate la bugetul pentru mancare al familiei dvs. E adevarat ca toamna trebuie sa depuneti un pic de efort cu pregatirile si depozitarile, dar in mod sigur merita.

Ce puteti sa cultivati la dvs. in gradina?

Nu este nicio limita asupra tipurilor de legume pe care le puteti planta in propria gradina. De la castraveti la rosii, de la morcovi la salata, de la praz la varza, toate aceste legume pot fi plantate la dvs. in gradina.

Va veti bucura de aroma lor deosebita si sanatatea dvs. va avea de castigat. Alegeti legumele pe care doriti sa le plantati si verificati in ce masura se potrivesc cu conditiile din gradina si timpul pe care il puteti acorda gardinii. Dupa cateva luni de ingrijiri, va veti bucura de legume proaspete si sanatoase.

 
Oferte speciale
Mix frezii de gradina
50% REDUCERE

de la 32,90 lei