Culoare

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Mai multe optiuni

Benzi cu seminte si Pernite cu seminte

Benzile si pernutele de seminte fac si mai usoara insamantarea pentru o gama foarte variata de legume care se pot cultiva acasa. Semintele sunt spatiate intotdeauna la distanta ideala, asa ca nu vor fi niciodata prea aglomerate. Benzile si pernutele de seminte sunt foarte convenabile! Alegeti din oferta noastra de mai jos.

Aranjeaza dupa
1 - 24 din 24 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Pernite cu seminte de busuioc

12,49 lei

Banda cu seminte de fragi "Baron von Solemacher"

18,49 lei

Ceapa verde "White Lisbon"

15,99 lei

MORCOVI DE VARA 'NANTES'

15,99 lei

BANDA DE SEMINTE MIX SALATA

15,99 lei

PATRUNJEL 'MOSS CURLED'

15,49 lei

Morcovi "Nantes" + Ridichi medii

16,99 lei

Pastranac "Guernsey"

14,99 lei

SALATA 'CAMBRAI'

15,99 lei

Aranjament cu 9 ierburi aromatice

85,90 lei

Banda cu seminte de 3 varietati de sfecla

21,90 lei

PATRUNJEL 'BRAVOUR'

9,99 lei

Banda cu ridichi "Saxa"

15,49 lei

MIX DE MORCOVI 'RAINBOW'

31,90 lei

Pernite cu seminte de arpagic subtire

12,49 lei

Pernite cu seminte de menta

12,49 lei

Pernite cu seminte de oregano

12,49 lei

Banda cu seminte de ceapa

19,99 lei

Banda cu seminte de sfecla rosie "Detroit Red"

15,49 lei

Pernite cu seminte de busuioc

16,99 lei

Ceapa de tuns "Red Ninja"

18,49 lei

Covoras cu seminte - mix de verdeturi

54,90 lei

Covoras cu seminte - mix salata de vara

54,90 lei

Covoras cu seminte - mix oriental de salata

54,90 lei

Alegeti benzile si pernutele cu seminte de legume din oferta noastra

Pentru orice gradinar, insamantarea legumelor trebuie sa fie o misiune cat mai placuta. Daca plantati la dvs. in gradina plante aromatice sau legume, va bucurati de gustul lor proaspat in fiecare zi. Si pentru a ne asigura ca insamantarea este cat mai simpla, am creat pentru dvs. benzi si pernute de seminte cu numeroase soiuri de legume.

Aceste benzi sunt foarte usor de plantat pentru ca semintele sunt spatiate deja la distanta ideala. Nu trebuie decat sa plantati aceste benzi respectand instructiunile de pe pachet si va veti bucura in scurt timp de sanatate curata in farfurie.

In oferta noastra veti gasi o multime de legume, plante aromatice si fructe. De pilda, va oferim o banda cu seminte de 3 feluri de sfecla: o sfecla rosie cu inele albe, una galbena, care este dulce si sfecla alba. Semintele vin gata fixate intre staturile de celuloza, ce se vor descopune in mod natural in pamant, astfel usurandu-va insamantarea. Sfecla este o leguma ce isi are rolul in alimentatia oricui, fiind ideala pentru sistemul imunitar, asa ca nu ezitati sa o plantati in gradina.

Va oferim si mixuri de seminte, cum ar fi benzile cu seminte de salata, morcovi si ceapa, astfel incat sa plantati repede si eficient acele legume pe care le folositi cel mai des in bucatarie. Mixurile le-am creat studiind comportamentul utilizatorilor nostri si observand care sunt acele seminte care sunt cel mai des plantate impreuna.

Va oferim si banda cu seminte de fragi, pentru aceia dintre dvs. care apreciaza aceste fructe atat de sanatoase si de gustoase, care pot fi consumate ca atare sau transformate in gemuri si dulceata. Tot ce trebuie sa faceti este sa plantati aceste benzi - este foarte simplu!

Si daca adorati busuiocul proaspat in salate, paste sau alte preparate culinare, atunci va veti bucura sa aflati ca in oferta noastra exista pernutele de busuioc, usor de plantat si care va ofera multiple utilizari in bucatarie. Nu ezitati sa alegeti plantele dorite din oferta noastra si sa plantati seminte de legume, condimente si fructe ce va ajuta sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei