Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Inaltimea plantei

    0 - 10 cm
    60 cm si mai mare

Fasole

Fasolea este usor de cultivat in gradina de legume sau in ghivece pe terasa. Fasolea este o leguma foarte bogata in proteine, de aceea este importanta in orice dieta. Exista varietati pitice de fasole, cu crestere lenta, si varietati urcatoare, care au nevoie de suporturi sau sfori pentru sustinere. Fasolea variaza si din punct de vedere al culorii si gustului, iar varietatea urcatoare pitica este esentiala in gradina de legume. Comandati fasole pentru sezonul urmator din varietatile de mai jos.

Aranjeaza dupa
1 - 28 din 28 Produse
Arata   rezultate pe pagina
Fasole "Compass"

28,90 lei

FASOLE 'NAUTICA'

28,90 lei

FASOLE LATA 'WITKIEM'

14,99 lei

Fasole "Neckargold"

22,50 lei

Fasole "Admires"

17,49 lei

Fasole fideluta "Maxi"

22,90 lei

Fasole "Purple Queen"

21,50 lei

Fasole fideluta "Contender"
40% REDUCERE

16,99 lei

Fasole "Kinghorn Wax"
30% REDUCERE

17,99 lei

FASOLE 'LADY DI'
30% REDUCERE

de la 28,50 lei

Fasole "Minidor"

21,50 lei

FASOLE 'MONTANO'

22,50 lei

Fasole italiana pitica "Borletto"

16,49 lei

Fasole "Rheingold"

23,50 lei

Fasola "Larma"

17,49 lei

Fasole fideluta "Gondola"

17,49 lei

Fasole "Neckarkönigin"

22,50 lei

Fasole "Algrave"

24,90 lei

Fasole "Regius"

12,99 lei

FASOLE 'SONATE'

22,50 lei

Fasole-sparanghel "Metro"

14,49 lei

Fasole 'Corona'

22,90 lei

Fasole uscata 'Yin-Yang'

26,90 lei

Fasole lata 'Merveille de Piemonte'

17,99 lei

Fasole "Domino"

16,99 lei

Fasole fideluta "Stanley"

17,49 lei

Fasole urcatoare "Sultana"

22,90 lei

Mix de fasole fideluta

16,99 lei

Beneficiile consumului de fasole

Fasolea este una din cele mai intalnite legume care se planteaza in gradini, si pe buna dreptate. Exista atatea varietati de fasole incat chiar si cei mai pretentiosi dintre dvs. vor gasi un soi care sa le fie pe plac. Semintele de fasole oferite de Gradina Bakker va asigura plante sanatoase, viguroase si rezistente.

Fasolea este un aliment-minune, foarte bogat in fibre, asigurand-va chiar si de una singura aportul necesar de nutrimente. Ajuta la procesele de detoxifiere a organismului, un proces necesar daca vreti sa fiti mereu sanatosi. Printr-o serie de substante pe care le contine, fasolea este de un real ajutor in lupta impotriva depozitarii kilogramelor in plus. Nu degeaba toti cei care au un stil de viata foarte activ sau care sunt foarte atenti la silueta lor au grija sa introduca foarte des fasolea pe lista alimentelor pe care le consuma. Indicele glicemic scazut continut de orice soi de fasole va ajuta sa tineti diete mult mai eficiente; consumand fasole va asigurati ca nu o sa vi se faca foame mult mai devreme ca de obicei. Un lucru putin stiut este acela ca fasolea contine si magneziu, un element care ajuta la diminuarea stresului si care va ajuta oasele sa fie mai sanatoase.

Varietati de fasole in oferta Bakker

Oferta noastra de seminte de fasole este foarte variata. De la fasole fideluta pana la fasolea italiana vargata, de la fasolea uscata Yin - Yang cu decor alb-negru pana la fasolea frantuzeasca Stanley, sigur veti intalni o varietate care va place. Am creat si mixuri de seminte de diferite soiuri de fasole, pentru a va fi mai usor sa alegeti. Respectati indicatiile de plantare si veti avea parte de o gradina frumoasa si bogata in cel mai scurt timp. Va invitam sa navigati si in celelalte categorii de seminte de legume pe care le comercializam, astfel incat sa va puteti crea mixurile de legume dorite.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei