Lista de preturi

min. lei
max. lei

Varietati varza

Varza este o legume versatila. Bakker a selectat pentru dvs. cele mai bune varietati, care sunt usor de cultivat si va ofera mese bogate in vitamine, atat vara, cat si iarna. Orice gradina de legume este potrivita pentru cultivarea verzei, dar aceea poate fi cultivata si pe terasa, in ghivece incapatoare. Alegeti-va favoritele pentru sezonul urmator din oferta noastra de mai jos.

Aranjeaza dupa
1 - 10 din 10 Produse
Arata   rezultate pe pagina
VARZA 'REFLEX'

18,49 lei

Varza creata "Melissa" F1 Hibrid

21,50 lei

VARZA 'RESCUE'

25,90 lei

Gulie "Superschmelz"

9,99 lei

Varza alba "Krautkaiser" F1 Hibrid

19,99 lei

VARZA 'KILLAZOL'

34,90 lei

Conopida "Amazing"
40% REDUCERE

15,99 lei

VARZA DE BRUXELLES

19,99 lei

BROCCOLI 'MARATHON F1 HYBRIDE'

21,50 lei

Varza "Caraflex"

19,99 lei

Beneficiile consumului de varza

Varza este prezenta peste tot in lume, existand in acest moment peste 400 de soiuri ale acestei legume. Faptul ca este atat de raspandita si atat de prezenta in alimentatia oamenilor din diverse zone ale lumii, spune multe despre beneficiile pe care consumul de varza le poate avea asupra sanatatii noastre.

Se crede despre varza ca, datorita vitaminelor si nutrientilor pe care le contine, ea poate avea un rol anticancerigen, luptand importiva oricarui tip de cancer, fiind aliatul nostru in cazul bolilor de inima si ajutandu-ne sa actionam impotriva radicalilor liberi. Datorita faptului ca varza este bogata in fibre ne ajuta sa avem un tranzit intestinal sanatos si sa nu avem probleme cu digestia. Si tot pentru ca are fibre, dar si acid lactic este recomandata in alimentatia celor care sunt activi din punct de vedere fizic.

Varza contine vitamina C si alte substante care ajuta la sporirea imunitatii organismului nostru. Asadar, in lunile in care virozele isi fac de cap, e recomandat sa consumam varza. In plus, avand putine calorii si fiind usor de preparat in multe feluri, varza este un aliment ideal pentru persoanele care sunt atente la greutatea lor. Varza rosie are un efect benefic asupra felului in care arata tenul nostru, asa ca doamnele pot consuma linistite acest aliment.

Soiuri de seminte de varza din oferta Bakker

In oferta noastra am strans o multime de soiuri de varza, unele mai comune, altele mai putin intalnite. Din ultima categorie putem sa mentionam varza KrautKaiser, o varza uriasa cu un aspect cu totul deosebit, sau varza Reflex, o varza foarte creata, un soi foarte productiv si prezentabil, care sigur va face senzatie in gradina dvs. Nu putem sa nu va prezentam si varza de Bruxelles, o specie de varza mini, foarte apreciata in ultimii ani deoarece este foarte usor de pregatit si de consumat. Perioada de recoltare dureaza din septembrie si pana iarna, fiind deci un soi deosebit de productiv. Va invitam sa va alegeti soiurile preferate din oferta noastra!

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei