Iulie

1 - 7 din 7 Continut
Arata   rezultate pe pagina
 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

  Taierea si intretinerea sunt importante pentru imbunatatirea cresterii si a infloririi pomilor si a arbustilor.

 • Pomii care au flux puternic de seva primavara nu se tund pana cand frunzele lor devin mature. Altfel ranile vor supura. Asteptati pana in iulie pentru a tunde carpenii, mesteacanii, artarii si nucii.

 • Primele mure pot fi culese in iulie si cu putin noroc perioada de recoltare se poate intinde pana in septembrie. Nu incarcati cosul cu prea multe fructe, pentru ca cele de la baza se pot strivi si veti avea un suc instant! Murele se pot consuma ca atare, se pot congela si sunt excelente  pentru gemuri si sucuri. 

 • Plantele din gradina de legume necesita multa apa pe durata lunii iulie. In lipsa apei, frunzele vor deveni amare, plantele vor forma seminte si gustul lor initial bun va fi alterat. Daca nu le udati conrespunzator in aceasta perioada, ati muncit degeaba din primavara si pana acum.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

  In iulie plantele dvs. din ghivece si cosuri suspendate vor arata cel mai frumos! Iata cateva sfaturi care sa va ajute sa le ingrijiti bine.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Vijver2.JPG

  In aceasta luna plantele din iazul dvs. vor creste si vor inflori si este vremea sa va bucurati de nuferii dvs. Acum isi vor atinge potentialul.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/kuipplant.jpg

  Probabil ca rugati vecinii sa se ingrijeasca de plantele dvs., cand plecati in concediu. Ca sa evitati acest lucru, grupati ghivecele cat mai aproape unul de celalalt si amplasati un pulverizator intr-o pozitie care sa permita udarea concomitenta a plantelor.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei