Octombrie

1 - 10 din 11 Continut
Arata   rezultate pe pagina
 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/snoeien2.JPG

  Taierea si intretinerea sunt importante pentru imbunatatirea cresterii si a infloririi pomilor si a arbustilor.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/geurtuin-tumbnail.jpg

  Sunt in continuare multe lucruri de facut in gradina si in luna octombrie. Puteti recolta, semana sau planta, dar este important...

 • Octombrie este o luna excelenta pentru plantarea pomilor, arbustilor si a plantelor perene. Solul este cald inca si plantele vor avea un start bun inainte de venirea iernii. 

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/bollen-rooien-100.jpg

  Bulbii de interior va permit sa va bucurati de frumusetea florilor pe toata durata anului. Pentru a putea sa infloreasca, ei au nevoie mai intai de o perioada de racoare. Astfel, puteti simula o perioada rece daca ii puneti intr-un loc intunecos pentru 3 luni, in care temperatura sa fie de 9° C.

 • In aceasta perioada a anului gasiti o multitudine de plante cu fructe colorate, care, alaturi de frunzele ruginii ale toamnei, vor face munca in gradina o adevarata delectare! Chiar daca vremea este inca insorita si blanda, nu trebuie sa fim suprinsi de noptile friguroase, chiar si cu inghet.

 • Culorile care atrag atentia in gradina de iarna sunt rosu, portocaliu cald, albastru ca de gheata si galben. Mai jos veti gasi unele plante speciale de iarna, selectate in functie de culorile prin care se remarca.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/Wintervoorbereiding2.jpg

  Iarna incepe oficial in numai cateva saptamani. Probabil ca ati facut deja toate pregatirile pentru gradina. Sau poate n-ati avut timp si pentru acest lucru. Mai jos gasiti cateva sugestii asa incat sa fiti siguri ca n-ati uitat nimic din ceea ce aveti de facut.

 • Puteti sa plantati bulbii in orice fel de sol, cu exceptia celui care este extrem de umed. Bulbii nu agreeaza umezeala in exces, asa ca un drenaj bun al apei este obligatoriu.

 • In primul rand trebuie clarificata o informatie: bulbii nu sunt tuberculi! Un bulb este, de fapt, o planta completa, inchisa si rasucita, gata sa se dezvaluie. Daca taiati un bulb in doua, spre exemplu o ceapa, veti observa in interiorul acestuia membranele si ochii. Acestea sunt viitoarele tulpini, frunze si flori.

 • org:/banners-teasers/Garden Tips/Thumbnails/planting_in_november.jpg

  Si prin “bulbi floriferi”, care este un termen generic, facem referire la plantele din sol care se dezvolta din bulbi, cormi, tuberculi sau rizomi.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei