Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Trandafiri acoperitori

Trandafirii taratori aduc multa culoare in gradina si se planteaza frecvent pe sub copaci, tufe ori in straturi mixte. Pot fi folositi si la crearea unor aranjamente spectaculoase, daca ii plantati in ghivece sau daca ii lasati sa se intinda pe o statuie din gradina, pe trepte. Trandafirii polyantha al caror nume se traduce prin “flori numeroase” va vor rasfata cu foarte multe flori mici, de vara pana toamna. Vedeti mai jos oferta noastra de trandafiri taratori.

Aranjeaza dupa
1 - 4 din 4 Produse
Arata   rezultate pe pagina
TRANDAFIRI 'THE FAIRY WHITE'

63,90 lei

TRANDAFIRI 'THE FAIRY PINK'

63,90 lei

TRANDAFIRI 'THE FAIRY RED'

63,90 lei

3 trandafiri 'The Fairy' in culori diferite

63,90 lei

De ce sa alegeti trandafiri taratori pentru gradina dvs.

Trandafirii taratori, acoperitori sau tapisanti pot fi de mare efect in gradina daca se folosesc corespunzator. Ei practic formeaza adevarate covoare florale in straturile dvs. mixte sau in rozarii. Ei pot fi plantati si in recipiente cu picior sau jardiniere, pentru ca tulpinile lor laxe vor curge elegant peste marginea acestora. Florile lor sunt mici ca dimensiuni dar compenseaza prin abundenta lor si prin durata sezonului de inflorire. Din punct de vedere cromatic ei au flori de la albul cel mai pur si pana la rosul cel mai intens. Se pot folosi si pentru a fi dirijati usor pe mici suporturi cu lanturi, dar nu se vor comporta ca un trandafir catarator sau urcator.

Cum sa ingrijiti trandafirii taratori

Nu sunt plante care sa necesite ingrijiri deosebite. Pentru ca ei nu cresc foarte mult intr-un sezon tunderile sunt nesemnificative. Practic se taie numai crengile deteriorate sau care nu s-au ramificat prea bine. Ocazional se indeparteaza florile trecute asa incat plantele sa poata forma altele. Dupa mai multi ani de vegetatie va fi nevoie sa le rariti crengile. In perioadele de uscaciune e bine sa-i udati pentru ca avand tulpini mai subtiri si radacini de suprafata ei sunt mai expusi la deshidratare decat alti trandafiri. Daca ii aveti plantati in recipiente, peste vara nu lasati pamantul sa se usuce complet. Peste iarna recipientele vor trebui protejate de ger, altfel radacinile trandafirilor vor ingheta.

Cum asortati trandafirii taratori

Acesti trandafiri pot fi transformati in adevarate vedete ale gradinii dvs. dar pot fi asociati si cu alti trandafiri de talii si culori variate. Puteti sa apelati la o schema cromatica armonioasa sau contrastanta. Ii mai puteti asocia cu buxus sub forma de mici garduri vii sau cu levantica . Ii puteti planta in preajma locului dvs. de odihna din gradina sau in apropierea unui obiect decorativ . Una dintre cele mai spectaculoase variante de prezentare este dirijarea lor lejera pe o balustrada.
 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei