Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Trandafiri de parc

Acesti trandafiri au crestere viguroasa si in scurt timp formeaza tufe absolut minunate. Puteti sa ii folositi pentru a crea adevarate gardurii vii din trandafiri. Va vor rasplati cu multe flori frumoase de vara devreme si pana toamna tarziu. Un trandafir reprezinta un punct focal, plin de vigoare si culoare. Iata mai jos trandafirii inclusi in aceasta categorie!

Aranjeaza dupa
1 - 4 din 4 Produse
Arata   rezultate pe pagina
TRANDAFIRI 'ARTHUR BELL'

42,90 lei

TRANDAFIRI 'CUBA DANCE'

de la 42,90 lei

Trandafir "Stromboli"

de la 79,90 lei

TRANDAFIRI 'NINA ROSA'

de la 42,90 lei

De ce sa alegeti trandafiri de parc

La scurt timp dupa ce incepeti sa planificati gradina va dati seama ca aveti nevoie de anumite plante care sa va ajute sa departajati anumite zone de interes. Separatoarele artificale gen garduri clasice sunt functionale dar sunt adesea putin decorative. Acesti trandafiri sunt ideali pentru ca daca ii veti planta unul langa altul, nu va dura mult pana cand vor capata aspect de gard viu. Va fi chiar placut pentru ca inaltimea este medie, in jur de 1 m, devin stufosi si au flori frumoase – se pot transforma in adevarate vedete ale gradinii. Mai mult decat atat, gardul viu ofera suficienta intimitate in gradina dvs. si se poate asocia cu nenumarate alte plante, formand o zona verde armonioasa. Un argument valabil in cazul tuturor gardurilor vii este ca vantul nu se impiedica intr-un obstacol ci are o circulatie fireasca.

Cum sa plantati si sa ingrijiti trandafirii de parc

Trandafirii de parc sunt caracterizati de inflorescente bogate pe toate tijele. Sunt mai rezistenti decat alte soiuri, mai ales in ce priveste temperatura scazuta. Daca doriti sa obtineti garduri vii dense atunci va recomandam sa plantati 3-4 trandafiri pe metru liniar. Au o inaltime mica spre medie, dar trebuie in permanenta tunsi si ingrijiti pentru a avea aspectul dorit. Se planteaza primavara si toamna iar dupa plantare trebuie sa supravegheati nivelul umiditatii din sol. Pentru a evita evaporarea rapida a apei, puteti pune un strat de frunze la baza plantelor noi. Puteti planta trandafirii de parc si daca nu aveti gradina foarte mare? Sigur ca da. Plantarea acestor trandafiri nu este conditionata de cat de mare este gradina. Chiar si intr-o gradina mai mica isi pot face loc acesti trandafiri foarte frumosi. Tineti cont de distanta de plantare intre trandafiri si tundeti-i regulat.
 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei