Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Lista de preturi

min. lei
max. lei

Mai multe optiuni

Trandafiri standard

Trandafirii standard sunt disponibili in toate culorile curcubeului. Pot fi plantati solitar, in grupuri sau de-a lungul aleilor sau la intrari. In borduri, trandafirii standard creeaza o extra-dimensiune, adaugand simultan atat inaltime, cat si profunzime. Vedeti mai jos gama noastra de trandafiri standard.

Aranjeaza dupa
1 - 9 din 9 Produse
Arata   rezultate pe pagina
TRANDAFIR 'CUBA DANCE'

89,50 lei

Trandafir standard "Tricolor"

187,90 lei

Trandafir standard 'Nostalgia'®

159,90 lei

Trandafiri "Kimono"

89,50 lei

Trandafiri "Friesia"

89,50 lei

Trandafiri "Minerva"

94,50 lei

Trandafiri "Kristall"

89,50 lei

Trandafir "Nina Rosa"

89,50 lei

Trandafiri "Orange Sensation"

89,50 lei

Cateva lucruri interesante pe care trebuie sa le stiti despre trandafiri

Trandafirul este una din cele mai populare flori, fiind preferatele florarilor, gradinarilor si indragostitilor din intreaga lume. Probabil singurul lucru care ne displace la trandafiri este sistemul lor de aparare alcatuit din tepi. Mitologia spune ca acestia au aparut atunci cand Cupidon a aruncat din greseala o sageata intr-o gradina cu trandafiri.

Trandafirul este o floare disponibila aproape in orice culoare. Trandafirul rosu, cel mai cautat, este simbolul Angliei. Trandafirii pot fi parfumati, cu flori mari sau mici, cu port urcator sau tarator. Gama este atat de vasta, incat nu exista preferinta care sa nu poata fi satisfacuta.

Trandafirul este o floare pe cat de frumoasa, pe atat de utila. Unele specii de trandafiri se folosesc pentru prepararea jeleurilor, dulceturilor sau siropurilor. Serbetul de trandafiri este un exemplu de desert preferat de foarte multe persoane. Petalele de trandafiri sunt bogate in zahar, acid citric, minerale si vitamine. Uleiul de trandafiri este foarte greu de obtinut. E nevoie de 4 tone de petale pentru a obtine 1 kg de ulei. Bulgaria este cel mai mare producator de ulei de trandafiri din toata lumea.

Doamnele stiu ,desigur ,ca apa de trandafiri este ideala pentru tratarea tenului sensibil sau cu probleme. Ea ajuta la combaterea ridurilor si atenueaza roseata. Lupta, de asemenea, impotriva imbatranirii pielii.

Cum sa ingrijiti trandafirii Trandafirii trebuie sa fie tunsi si cosmetizati o data pe an pentru a va asigura ca ei vor creste frumos. Folositi o foarfeca bine ascutita atunci cand taiati lastarii. E nevoie sa plantati trandafirii la o distanta de 30-50 cm unul de altul, pentru a avea loc sa se dezvolte. Folosirea ingrasamintului pentru imbogatirea solului se face primavara si in luna iulie. Primavara va recomandam sa administrati ingrasamant natural sau balegar. In felul acesta ajutati la imbunatatirea solului, nu numai la cresterea plantei. Acest lucru este benefic pe termen lung. In iulie administrati ingrasamant specializat, chimic, asa cum gasiti si in oferta noastra. Constant se vor smulge buruienile din jurul plantei, iar daca pamantul este uscat, se uda abundent dimineata. Supravegheati dezvoltarea plantelor si combateti eventualele boli sau atacuri ale insectelor.

Trandafirul standard – regele gradinii

Pentru un plus de culoare si de noblete, va recomandam sa plantati in gradina aceasta floare minunata. Ea va va oferi un look unic, de invidiat. Trandafirul standard poate fi plantat indiferent de gradul de pregatire pe care il aveti in ale gradinaritului si va ofera multiple satisfactii pe parcursul anului.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei