Culoare

Lunile in care infloreste

Necesar de lumina

Mai multe optiuni

Trandafiri urcatori

Trandafirilor urcatori le place sa se intinda cat mai mult si creeaza in scurta vreme o pata de culoare pe garduri sau ziduri. Aceasta pata de culoare va continua sa creasca de la inceputul verii pana la primul inghet, cu un efect uimitor. Trandafirii urcatori sunt excelenti pentru impodobirea intrarilor si a pergolelor sau pentru crearea unor spatii romantice in gradina. Alegeti-va favoritii din oferta noastra si aduceti un pic de romantism in gradina dvs!

Aranjeaza dupa
1 - 2 din 2 Produse
Arata   rezultate pe pagina
TRANDAFIR CATARATOR 'INDIGOLETTA'

44,90 lei

Trandafir catarator 'Santana'
40% REDUCERE

de la 65,90 lei

De ce sa alegeti trandafiri urcatori

Orice gradina merita tot ce este mai bun. Iar cel mai bine pentru o gradina este sa fie rasfatata cu multe soiuri de trandafiri urcatori! Acestia sunt ideali pentru persoanele ce iubesc stilul romantic. Trandafirii urcatori va ajuta sa creati un spatiu demn de o gradina de poveste. Daca sunt ghidati asa cum trebuie, ei pot sa acopere intrari, ziduri, garduri sau coloane asa cum va doriti, pentru a pune mai bine in valoare un anumit spatiu.

Trandafirii urcatori sunt ideali in cazurile in care doriti sa ascundeti anumite aspecte ale gradinii dvs, cum ar fi garduri sau ziduri care nu arata la fel de bine ca in prima zi sau au vopseaua scorojita.

Acesti trandafiri va ajuta in crearea unui spatiu de exterior cu adevarat deosebit. Efortul depus pentru ingrijirea acestor plante nu este unul foarte mare, daca luati in calcul cat de mult va veti bucura sa le aveti in preajma. Noi va sugeram sa folositi acest tip de trandafiri pentru a evidentia anumite elemente decorative din gradina sau pentru a separa anumite zone. Peste vara veti avea umbra si intimitate in gradina dvs. in preajma trandafirilor.

Cum ingrijiti si tundeti trandafirii urcatori

Daca doriti sa aveti trandafiri urcatori sanatosi, e bine sa nu-i plantati foarte aproape de ziduri. Lasati aproximativ 50 cm distanta intre marginea zidului si tulpina trandafirilor. E cunoscut faptul ca la baza zidurilor pamantul este uscat si sarac in minerale. Lasati loc trandafirilor sa creasca, udati-i atunci cand vedeti ca pamantul este uscat si nu uitati ca la plantare sa imbunatatiti solul cu balegar sau ingrasamant natural. Legarea trandafirilor se face lejer si e de preferat sa folositi o plasa, sa nu-i legati direct de zid sau gard.

O expunere sudica este ideala pentru ca plantele vor avea soare dimineata, nu dupa pranz atunci cand caldura devine torida si poate sa parleasca frunzele tinere sau florile proaspat deschise. Probabil activitatea cea mai consumatoare de timp in privinta trandafirilor urcatori este tunderea. In functie de perioada de inflorire, se aplica si tunderea. Daca tundeti gresit crengile, inflorirea va fi amanata sau anulata. Verificati detaliile cu privire la perioada de tundere la fiecare soi in parte. Nu va recomandam sa lasati mai mult de 5 lastari principali, pentru ca vor inflori putin. Ocazional e bine sa intineriti trandafirii prin tunderi mai substantiale.

 
Oferte speciale
3 etichete din metal pentru plante

9,99 lei